12-09-2012

Op woensdagavond nemen springruiters plaats in de sulky te Ghlin.

Ruiters krijgen wel eens te maken met stress, ook het hart van een chef d'équipe wordt wel meermaals op proef gesteld.
Het nieuws van het overlijden van de Nederlandse Chef d'équipe Sven Harmsen raakt iedereen, ook ons.
In het leven moeten we leren relativeren, en af en toe ook eens tijd maken voor ontspanning. Moest het ooit fout gaan met onze gezondheid, kunnen ze dat toch al niet meer afnemen.
Met die leuze stapt ook Patrik door het leven, en straks in de sulky.
Samen met enkele andere springruiters komen ze aan de start in de hippodroom van Ghlin. Meer info en startlijsten via de website van Studforlife, via de link.

De paarden Uletta, Comptesse en Withney vertoeven momenteel in luxueuse omstandigheden op het domein Delasserre, in Foulayronnes.
Weldra vertrekken ze naar Villeneuve Sur Lot, voor een driesterrenconcours. De locatie is gewoon prachtig, aan de oevers van de rivier de Lot.
Patrik komt er vrijdagochtend in actie. Withney is momenteel aan een goede reeks bezig. Het begon in de maand juli in Vichy, waar ze 14e werd in de Grote Prijs.
Sindsdien heeft ze bij elke deelname in de Grote Prijs een klassement behaald. In Beervelde werd ze 7e in de GP, in St-Lo dan weer 13e in de GP, in het Zwitserse Verbier was ze goed voor de 12e plaats in de Grote Prijs. Vorige week in Castres werd ze 10e in de GP. Ooit zal er een einde komen aan deze reeks klassementen in Grote Prijzen. Het mag nog gerust even blijven duren, maar we zijn nu al super tevreden met wat ze voor ons de laatste tijd heeft gedaan. De bedoeling is dat deze week Comptesse al één van de 1.50m proeven voor haar rekening neemt. Het zou fijn zijn mocht ze dat al goed kunnen verwerken.
http://www.studforlife.com/news_detail.php?id=2385