16-09-2012

Patrik en Withney winnen de Grote Prijs Villeneuve Sur Lot!

Het weekend van Villeneuve Sur Lot zullen we niet gauw vergeten. Het was mooi gestart, met klassementen van Withney, Comptesse en Uletta.
Het is nog mooier ge-eindigd met de winst in de Grote Prijs! De drie Belgische ruiters die present waren in Villeneuve Sur Lot, hadden allen de barrage gehaald. François Mathy Junior kreeg daar in 1 fout, goed voor de 6e plaats. Patrik had in de barrage een andere optie gekozen dan Rik Hemeryck. Die optie bleek heel wat korter, waardoor Patrik won, voor Rik Hemeryck en Papillon Z.
Onze dank en het laatste respect voor onze Withney, die het toch voor ons wil doen.
Dit was haar 99e internationale concours, ééntje om in te kaderen. Op naar de 100!

We mogen verder de prestatie niet vergeten van Comptesse. Op zaterdagavond was ze ex aequo winnaar in de 6-barenproef. Ze kreeg 1 fout in de 4e ronde, maar niemand slaagde er in om de 5e ronde te halen. Daardoor was er een gedeelde overwinning in de 6-bars, samen met Aymeric Azzolino.
De finale van de 7-jarige paarden op zaterdag werd gewonnen door Pauline Guignery met Forever vd Hoenderheide (Heartbreaker). Super nieuws voor ons! We kennen Pauline al jaren, en elk jaar vertrekt er na de Feestveiling wel één of meerdere paarden richting Pauline. Ook Forever vd Hoenderheide heeft ze hier aangekocht, op de eerste Feestveiling in 2010.
http://www.jump-results.com/OPEN/villeneuve12.htm