14-10-2012

Withney, 12e in de GP CSI*** St-Lô.

Withney is aan een sterke reeks bezig, en ook in St-Lô deed ze het uitstekend.
Op vrijdagavond was er wel die ene fout in de barrage..
Op zondag was haar fout misschien nog spijtiger, want één fout in de basisomloop. Slechts 2 combinaties haalden de barrage, en daar had Patrik maar al te graag bij geweest.
We zijn alsnog toch tevreden met de 12e plaats, en een volgend klassement in een Grote Prijs voor Withney. Sinds de Grote Prijs van Vichy in juli '12, behaalde Withney in elke Grote Prijs waar in ze startte, een klassement. Toch wel een opsteker!

Patrik weet dat we altijd mee van op afstand supporteren. Nu was het ook omgekeerd. Vanuit Frankrijk was hij maar wat benieuwd hoe onze dochters het er van af zouden brengen. Ze hadden vandaag hun eerste oefenjumping..
Lauranne Spits deed het voor haar 6 jaar ongelooflijk dapper, en haalde netjes de finish. Met dank aan haar pony's Fritske en Tino!! Wel met beide 4 strafpunten, maar het zag er al heel goed uit. Bij haar tweelingzus was er even ontgoocheling. Paco hield het voor bekeken aan hindernis 7. Maar volgens Catherine stond die dan ook veeeel te hoog, en was Paco de allerkleinste pony op de jumping.. Na een tijdje was ze toch ook al wel blij dat ze er toch ook al 6 netjes had gesprongen.

En zo zijn we helemaal gestart. Ons Lauranne vroeg het me een tijdje geleden. "Mama, wat is er vroeger met jou gebeurd?". Ik wist eigenlijk niet wat ze bedoelde of waar ze het over had. "Awel, dat jij niet kunt paardrijden!".
Daarop heb ik wel geantwoord, dat ze maar moest zien, dat als we ooit samen met de paarden en pony's gaan wandelen, dat ze maar moest proberen te volgen... We zullen voorlopig maar met 2 voeten op de grond blijven. Als je voor 4 kinderen de pony's kan helpen opzadelen, blijft er al niet veel vrije tijd over..

Onze kinderen worden groot, en 't is fijn om te zien. Ons nichtje Nathalie De Winter voor 't eerst op concours met Orchid's Bolero, al in 80 cm (vroeger D midden met Jeroen en Jorgen De Winter). Ook onze zoon Thibeau Spits voor 't eerst een proef van 1m gesprongen met Sunny. Zowel Sunny als Bolero deden het meteen dubbel foutloos.
We gaan met vertrouwen de winter in. Op 18 november hebben we onze eerste gewestelijke LRV-indoor.
http://www.jump-results.com/OPEN/stlo12.htm