30-11-2012

10 jaar Groentenjumping; 1e internationale editie in 2013 - CSI*** St-Kat-Waver!!

Met de nodige fierheid mogen we het nu wel aankondigen.
Op de FEI-kalender zien we staan van 29 maart tot en met 1 april 2013: CSI*** St-Katelijne-Waver.

We hebben al bijzonder mooie herinneringen aan de voorbije edities, en volgend jaar willen we ook de buitenlandse ruiters er mee bij betrekken.
De Belgische ruiters en jeugdruiters zullen we zeker niet vergeten. Tegen 15 december zullen we een voorlopig programma uitwerken, waarbij we aan zoveel mogelijk mensen en paardenvrienden, collega's proberen te denken.

Noteer nu dus alvast het Paasweekend 2013, waarbij we tal van ruiters en paarden zullen verwelkomen in St-Katelijne-Waver. Uiteraard hopen we op een massale publieke belangstelling. Iedereen is dan ook van harte welkom.

Op zaterdagavond 30 maart houden we onze "Feestveiling". We kunnen al enkele mooie referenties voorleggen. De meest in het oog springende, hebben we als Feestveiling-ambassadeur gebombardeerd. Onze ambassadeur Zafir springt deze dagen in Parijs, tijdens de Gucci Masters, met Jérome Hurel. Meer info en resultaten via de link.

Onze echte Groentenjumping-ambassadeur en -organisator Patrik Spits, springt dit weekend niet..
Het was voorzien dat Patrik dit weekend aan de start zou verschijnen van CSI** Neeroeteren. Op woensdagavond is Patrik bijzonder zwaar ten val gekomen. Gezien de omstandigheden valt het nog enorm mee. Eerst werd gevreesd voor enkele weken "out". Het gaat nu steeds beter, en Patrik zou volgende week al terug in het zadel willen.
Withney en co staan inderdaad vol ongeduld te wachten...
http://eventcontent.hippoonline.de/747/747zeitplanDEU.htm

Bron bericht: gj