14-12-2012

Umosa sterk in Medium - Werk! 4e in medium Tour 1.40m CSI** Roosendaal.

Net op tijd worden ze een echte combinatie. Patrik kijkt ongelooflijk uit naar deelname aan de CSI***** in Mechelen, van 26 tot 30 december. Withney is voor hem daarbij een zekerheid, maar ook Umosa is bijzonder competitief, en zal er ook bij zijn in Mechelen. Het komt er dus op aan dat deze paarden nu in vorm zitten, en deze vorm nog enkele weken willen behouden..

In Roosendaal was Umosa gisteren op de openingsdag al foutloos in de 1.40m Medium Tour. Haar tijd was dan goed voor de 15e plaats, nog net geklasseerd. Op vrijdag mocht het een tikkeltje sneller gaan, en Umosa deed graag mee. Weer deed ze het foutloos, nu goed voor de 4e plaats!
Zo zien we het graag. Wat we ook graag zien, dat is paarden die we bij ons op stal hadden, hun best blijven doen bij hun nieuwe eigenaars. Vorig jaar verliet Ursa Major de Leuze DH (Querlybet Hero x Narcos x Darco) onze stal om te vertrekken naar de Duitse Catherine Muller.
Het is nog steeds deze amazone die ze in competitie uitbrengt.
In de medium tour gisteren liet de 8-jarige Ursa Major heel wat klasse zien, en ze werd daarbij knap 8e.

Van Ursa Major hebben we nog jonge hoop op stal, met de 2-jarige merrie Valdoara DH Z.

Patrik is dus al goed uit de startblokken gekomen in Roosendaal. Later op de dag komen Withney en Uletta ook aan de beurt. Meer info en resultaten via de link.
http://www.dengoubergh.nl/