04-02-2008

Het team van de Groentenjumping trekt zich op gang.

We merken al dat het bij veel mensen aan het kriebelen is.
Ruiters die al vragen naar het voorprogramma, vrijwilligers die laten weten dat ze met plezier terug komen helpen, sponsors die ons bevestigen om ook terug financieel een steentje bij te dragen.
Hartverwarmend! Vanaf nu gaan we zoveel mogelijk practische berichten via deze site bezorgen.
Het voorprogramma staat al vast voor de proeven van VLP en voor de piste van de Groentenjumping. Het is nog even wachten op het voorprogramma van de VOR, en dan zetten we er alles definitief op.
Voor de helpers zullen we op voorhand nog een informatie-vergadering doen.
En de sponsors, zonder hen kunnen we zeker niet.. We hebben uit het verleden heel wat financiële steun gekregen uit de groentensector. Momenteel kampt deze sector met een crisis van formaat. In het verleden zijn er nog zo'n periodes geweest, maar we hopen toch op een prijsverbetering van de groenten, zodat we heel wat blije gezichten kunnen zien op de jumping!
We hebben onze sponsors al aangeschreven. Als er bedrijven zijn, die ook graag een sponsorbundel zouden ontvangen, willen we dat graag bezorgen.
We willen er zeker terug een paarden-feest van maken, waar iedereen welkom is.
Voorlopig gaan we deze week nog een beetje kunnen genieten van de krokusvakantie met de kinderen. Zoals ze in Aalst carnaval vieren, kunnen ze dat in Katelijne ook!
Persoonlijk vind ik de vermomming van de hond het beste gelukt!

Bron bericht: gj