21-03-2008

Belangrijk bericht voor de deelnemers aan de Groentenjumping!

We hebben deze voormiddag de knoop moeten doorhakken.
De regen van gisterenavond heeft alles letterlijk in het water laten vallen...
Alles is een groot woord, maar toch.
De proeven ingericht door de VOR worden definitief afgelast.
Dus geen Vor-wedstrijden op zaterdag 22/3, zondag 23/3 en maandag 24/3.
Voor wat betreft de VLP wedstrijden. Omdat het programma op zaterdag te vol zat, gingen er vandaag normaal gezien al een 100 combinaties in een extra proef van 1.20 en een proef van 1.30m starten. Deze 2 proeven zijn afgelast!

De ruiters die voor morgen staan ingeschreven op de startlijsten van het 1.20m, het 1.30m en de proef van 1.40m kunnen wel starten. De ruiters kunnen binnen inrijden en de vrachtwagens kunnen op de verharde parking.
Ook voor zondag en maandag kunnen de VLP-proeven in die omstandigheden verlopen.

Onze 3e piste, was voorbehouden voor de Groentenjumping-piste. Ook deze piste wordt ook voor dit weekend afgelast.
Er wordt aan een mogelijkheid gedacht om de ruiters van de Groentenjumping-piste de kans te bieden om tijdens het volgende weekend op de zandpiste hun proeven te laten rijden. Dit zou uitsluitend mogelijk zijn voor de ruiters die momenteel op de startlijst staan, en voor de proeven die dit weekend niet zouden kunnen verreden worden.
Als de ruiters volgend weekend wensen deel te nemen, moeten ze dit weekend hun deelname komen bevestigen en betalen op het wedstrijdsecretariaat, dat hiervoor zal geopend zijn tussen 13u en 17u.
We willen heel veel doen voor de sport, maar we moeten alles doen in het belang van ruiter en paard.
We hopen op uw begrip. We kunnen zeker ambiance en sfeer, lekkere wafels, biefstuk-friet, serveren in de tent dit weekend. Shuttlediensten worden voorzien, zodat de personenwagens ook op verharde parkings kunnen staan.
Van harte welkom!

Bron bericht: gj