15-07-2008

De familie Ceulemans haalt het VTM nieuws.

Het VTM nieuws halen, je moet er niet direct om roepen. Of er is iets spectaculairs gebeurd, of er is een regering gevallen, of .. de prijzen van de groenten zijn te goedkoop.
De laatste reden was goed genoeg om de VTM bij ons in het glastuinbouwbedrijf te krijgen.
We hebben naast ons paardenbedrijf, het bedrijf van de kropsla.
We zijn relatief groot, en daardoor kwamen ze vandaag bij ons voor een intervieuw. Ze hadden eerst de zaakvoerder, m.n. Jos Ceulemans aan het woord gehad.
Ons vake heeft eerder al wel intervieuws voor TV gegeven, maar hij begreep nooit waarom er ondertitels waren als hij in beeld kwam.
Wij weten al langer dat hij iets te vlug praat, maar ja, leer dat nog maar aan om alles traag en rustig te doen.
Toen de opnames deze voormiddag zo goed als achter de rug waren, hebben ze toch ook nog onze broer Paul voor de camera gekregen voor enkele toelichtingen.
Op TV vanavond hebben ze enkel onze Paul laten zien, en ons vake er helemaal uitgeknipt. Ocharme. De prijzen van de sla, dat is dus ook wel spijtig.
Als de zon begint te schijnen, zal het gauw terug BBQ zijn. Tijd voor sla en tomaten, en dan kan de prijs hopelijk omhoog.
We kijken er alvast naar uit!
Ondertussen blijven we er naar uitkijken dat er meer paardensport op TV kan komen. Met de Olympische Spelen in aantocht zal dat wel lukken!