13-10-2008

Sporten, opleiding, genieten, ... Alles begint bij de jeugd.

Ik had al een kort verslag gegeven van de jumping in het Azelhof bij de grote ruiters.
Bij de ponyruiters ging het er minstens even snel aan toe.
Hier een verslag, geschreven door mijn zus Wendy. Bedankt!

"Een echt kinderfeest.

In samenwerking met Auction Antwerp wordt er traditioneel op zondag een pony jumping georganiseerd door het gewest Mechelen.Ons mannen,en blijkbaar ook heel wat andere ponyruitertjes,vinden het fantastisch dat ze eens de kans krijgen om in zo'n mooie ,grote piste aan de slag te kunnen. 370 combinaties kregen de kans om het beste van zichzelf te laten zien.
Ons Mieke mocht om 8 uur aantreden met Lucifer.Het is een fantastisch beestje waar iedereen gek van is. N'een echte chou-chou maar hij had spijtig genoeg een balkje. Laat ons vake nu nog maar eens zeggen dat zo'n dikkertje niet kan springen.Mieke maakte ook haar debuut met Trippel en foutloos.
In 60-70 cm moesten Jorgen en Mieke toch even een traantje wegpinken.Ze waren er beide op gebrand om een super
snelle barrage te rijden maar de laatste hindernis van het parcours was er teveel aan.Jorgen had echter nog een pion in deze reeks en met den Boy lukte het wel.Hij werd tweede van wel 90 deelnemers. Dan toch terug een lach op zijn gezicht.
Onze Jeroen kan ook tevreden terugblikken.Hij kon met zijn 4 pony's barrage rijden. Het hoogtepunt voor Jeroen was toch wel met den Bolero. Op 1 meter ging alles goed en hij wou dan toch eens 1.10 mee rijden. Dit was wel de grote prijs. Ik kreeg het er erg warm van maar Jeroen bleef zeer kalm. Hij had 2 pechfoutjes maar we waren zeer tevreden .De belgisch kampioen , Jef Wellens, kon ook hier de grote prijs op zijn naam zetten. Onze buurjongen,Jeroen de Swert,werd knap 2e met Femke.
Ik wil ook nog iedereen bedanken voor het goede verloop van deze dag.Het is toch leuk als je ziet dat verschillende clubs zo goed kunnen samenwerken voor het plezier van onze kinderen.Bedankt allemaal.
Wendy"
http://www.bwpauctionantwerp.be