14-11-2008

Met 2 teams van Cento Lano naar kwalificatie Darco-Cup.

Volgende week vrijdag 21 november trekken we naar het Azelhof. Voor chef d'équipe Jos Ceulemans is het dé wedstrijd van het jaar, de kwalificatie van de Darco-Cup met finale tijdens jumping Mechelen.
Vorig jaar wisten we met niet minder dan 3 teams de finale met 8 teams te bereiken.
Dan hadden we ook toppers zoals Cento Lano (team Dobel's Cento), Ambassador, Va-Vite, Cadé vt Zorgvliet, Ultra Boy, Vakilly, Dollar van 't Eigenlo voor de teams van Heartbreaker.
Volgende week zal Ultra Boy deelnemen aan de internationale concours in Wieze, dus hij moet forfait geven voor Darco Cup. Cadé vt Zorgvliet is vorig jaar ook verkocht, en haalt nu het ene internationale succes na het andere onder de naam Cadé de Guldenboom.
We hebben toch nog één team van Heartbreaker kunnen inschrijven; met Dollar van 't Eigenlo (Joe Clee), Va-Vite (Wim Vinckx) en Ambassador van d'Abeliëndreef (Patrik Spits), hopen we toch kans te maken op een finaleplaats.
We hebben ook 2 teams van Cento Lano kunnen inschrijven; Team Cento Lano 1: Channel DH Z (Jonas Vervoort), Cashmira DH Z (Patrik Spits) en Belvedère Dwerse Hagen (Wim Vinckx).
Team Cento Lano 2 : Falco (Wendy Vlaminck), Centano Z (Wim Vinckx), Centro Z (Itay Bliss).
Met het vertrek van Adagio viel er een belangrijke pion weg in het team van Premium de Laubry; maar we houden moed met het volgende team: Aster Dwerse Hagen (Itay Bliss), Bonte Laura Dwerse Hagen (Leen Braeckmans) en Amaryllis Dwerse Hagen (Patrik Spits).

Hoogdagen dus voor ons vake, maar we hebben jammer genoeg ook even minder goed nieuws.
Waarschijnlijk zal Cento Lano met junior Lennart V Vlaenderen niet kunnen deelnemen in Jumping Mechelen. Hij heeft een hoefscheur opgelopen, en een ingreep zou noodzakelijk zijn. Er moet een deel hoorn weggesneden worden, en dit vraagt de nodige tijd van herstel. En dan zal Jumping Mechelen te vroeg komen..
http://www.jumping-mechelen.com