04-02-2009

Officieel bericht mbt Groentenjumping 2009...

Omwille van een overvolle jumpingkalender tijdens het komende paasweekend, met o.a. internationale Jumping Lummen, Internationale jumping juniors te Moorsele en een cyclus-wedstrijd te Pottes zien wij ons genoodzaakt de organisatie “Groentenjumping 2009” dit jaar aan ons te laten voorbijgaan.

Door het grote aanbod aan wedstrijden wordt het officiële deelnemersveld enorm verkleind. Het is voor ons dan ook onduidelijk hoeveel ruiters er wensen deel te nemen aan onze organisatie.

Anderzijds zitten we jammer genoeg in het “groene seizoen” waar we als aangesloten club bij de VLP geen wedstrijden op uitnodiging kunnen inrichten.

Deze twee gebeurtenissen maken dat wij, als organisator ook onze sponsors niet het pakket kunnen aanbieden dat ze van ons gewend zijn. Ook onze vrijwilligers, die graag op de Groentenjumping zelf aan de start komen, zouden we te weinig kunnen bieden. Zoals men binnen de ruiterwereld weet, blijven we kwalitatief hoogstaande sport, een mooi deelnemersveld en betaalbare ruitersport hoog in ons vaandel dragen. We hebben momenteel onvoldoende garanties om dit jaar aan deze drie voorwaarden te kunnen voldoen.

We betreuren dat we dit jaar geen hoogstaande ruitersport kunnen aanbieden in het groentedorp bij uitstek nl. Sint-Katelijne-Waver.

Neemt niet weg dat deze beslissing het engagement dat we voor de ruitersport aangingen wensen waar te maken. Vandaag starten we dan ook met de voorbereiding van de editie Groentenjumping in 2010.

Wij hopen op uw begrip te mogen rekenen en hopen dat u onze beslissing weet te waarderen.

Het bestuur van Groentenjumping.

Bron bericht: gj