22-02-2009

Een succes is pas fijn als je het kan delen, bedankt fokkers van onze hengsten.

"Kristel

Gefeliciteerd met alle successen van patrik en va vite! Jos belde me, geweldig. De volgende wedstrijd, gesves, komen we kijken. Wil je me vertellen wanneer het programma bekend is, wanneer va vite moet springen, welke dag? En Rapsody natuurlijk ook geweldig. Wat een merrie. Leuk! Groet, barbara"

Dit bericht mochten we vanochtend krijgen. Leuk. De familie De Jong is de fokker van Va-Vite, en van hen hebben we achteraf ook moeder Rapsody gekocht.

Niet enkel Va-Vite heeft trouwe fokkers. Ook Cyber ziet regelmatig zijn fokker Stany Bucinckx terug. Vorige vrijdag liet hij er zijn eigen verjaardagsfeestje voor staan, en is hij komen vieren in het Azelhof. Bijna had Cyber de overwinning op zijn naam, maar voor de 2e keer tijdens de hengstencompetitie was hij wel het snelste in barrage, met 1 fout. Op de foto (die niet goed gelukt is..), zie je Stany Bucinckx met Cyber.

De fokkers van de jonge Vertigo zijn ook meestal trouw op post. Myriam en Daniel Hotte waren er vorige vrijdag niet, maar ook zij zullen wel gaan kijken naar Gesves, waar op 6 maart de 4e manche van de hengstencompetitie een feit wordt.

We appreciëren hun betrokkenheid bij de hengsten. Het is ook hun verdienste dat de successen behaald worden. Dankjewel, op naar Gesves.

Patrik zelf was vrijdagavond bijzonder gelukkig met zijn 2 hengsten Cyber en Va-Vite. We hebben de filosofie, vieren als het goed is, leren uit de fouten als het minder is.
Vrijdagavond had Patrik reden om te vieren. Hij kwam veel te laat thuis! Slechte punten. En inventief als hij is, had hij daar wel een reden voor. Hij had zijn speech voorbereid voor het geval ze tijdens de prijsuitreiking iets naar hem zouden vragen. Dat gebeurde niet, en daardoor is hij achteraf bij iedereen persoonlijk moeten gaan zeggen hoe hij zijn rit met Va-Vite ervaren had. Waar blijft hij het vinden! Tot ze echt een micro onder zijn neus duwen, dan ga je zien dat hij niet voorbereid was om iets te zeggen. Mannen!