27-02-2009

Patrik dit weekend van start op CSI**** Bremen met Belvedère en Withney.

Het is wat anders dan de zon in Florida, maar Patrik zal toch proberen het beste van te maken tijdens CSI Bremen.
Het regende pijpestelen bij hun aankomst op de concours, die voor de meeste ruiters al begonnen was op donderdag.
Patrik mag dan inpikken op vrijdag.

We kijken dit weekend uit naar de prestaties van onze Belgen in Bremen; Dirk Demeersman, Patrik Spits, Jos Lansink en Judy-Ann Melchior.
Ook Harry Smolders is aan het werk in Bremen. Hij liet vorige week in het Azelhof zien in goede vorm te zijn.

Zeker en vast kijken we ook uit naar de prestaties van Ultra Boy in West Palm Beach. Daar zullen we meer van horen via Yves. (Sorry, Yves, we hebben ons gisteren echt slecht gevoeld, maak er het beste van..)
Ondertussen hebben we ook vernomen dat Eric Lamaze sporter van het jaar in Canada is. Eindelijk eens een ruiter op het hoogste schavotje, dat kan in Canada blijkbaar wel.
Dit was het artikel dat op www.horses.nl te vinden was;

Eric Lamaze Sporter van het Jaar
26/02/2009 12:16
Springruiter Eric Lamaze is dinsdag uitgeroepen tot mannelijke Sporter van het Jaar in Canada. Hij ontving de award vanwege zijn prestaties het afgelopen jaar. Hij won de gouden medaille tijdens de Olympische Spelen van 2008 in Hongkong en staat aan de leiding in het wereldklassement.

De Canadees werd ook geroemd om zijn persoonlijkheid. ,,Hij is vriendelijk bij winst, fatsoenlijk bij verlies en altijd genereus richting zijn team en zijn tegenstanders”, aldus Akaash Mahara, directeur van de Canadese paardenfederatie. Lamaze is op basis van zijn prestaties van 2008 ook beloond met onder meer de Gold Medal Award en uitgeroepen tot Ruiter van het Jaar.

Bron: Horsetalk.co.nz
http://www.escon-marketing.de