26-05-2015

Belissimo wint 6-jarigen!! 3 Stal Ceulemans paarden in top 10 van 295 starts!

 Dit weekend succes voor ons nichtje Mieke Ceuterick bij de 5-jarige paarden; op 5 starts deed ze het al 5x foutloos met Ga-Vite (Va-Vite x Padinus).   Dat gebeurde ook voor o.a. Kerly De Regor, onder het zadel van Caroline De Laet.   Een andere 5-jarige die voor onze stal uitkwam was dekhengst Krezip DH (Va-Vite x Dolce Vita) met neef Jeroen De Winter.  Ze doen niet de volledige cyclus mee, maar lieten toch een mooie nulronde in Moerzeke noteren, tijdens de cyclus van de 5-jarigen.


Alle resultaten van Moerzeke zijn te vinden via deze link.  
Ons weekend werd op de cyclus in Moerzeke pas helemaal compleet met de wedstrijd van de 6-jarige paarden.  Ze deden het daar uitstekend!    Met Belissimo (Bamako x Chin Chin) op kop, met maar liefst 295 combinaties aan de start!

De goedgekeurde dekhengsten en halfbroers Jonsaunier en Jericho Dwerse Hagen waren een fractie langzamer, maar bijzonder tevreden met de 5e en de 7e plaats!   Feit is toch ook dat Vertigo goed heeft vererfd, uiteraard zitten de moeders Withney vd Dwerse Hagen en Rapsody DH er ook wel voor iets tussen! 

Onze jonge pony's en paarden hebben het voorbije weekend dichtbij huis kunnen trainen op de LRV wedstrijden van Koningshooikt en op de wedstrijd BRP in Pulderbos.  Beide wedstrijden waren knap georganiseerd, en onze jonge paarden/pony's hebben ook weeral vorderingen kunnen maken.

Het volgende weekend wordt voor neef Jeroen De Winter de druk opgevoerd, als hij deel mag uitmaken van het Belgisch team van de juniors in CSIO Bonheiden.   Stalruiter Killian Norris zal in Bonheiden voor Ierland aan de start komen met Donckervoort bij de juniors.    
Zaterdag trekken de jonge paarden nog richting Wijchmaal, weliswaar zonder Patrik.

Na de trip naar China, is hij ook deze keer zonder paarden vertrokken op wedstrijd naar Iran.  We hopen dat hij meteen de klik kan maken met de 2 paarden die hij daar ter beschikking krijgt!  Spannend is het sowieso om deel te nemen aan de CSI** Teheran.   Wordt vervolgd...