10-06-2014

Dankwoord aan onze medewerkers ! Het was deze keer pompen of verzuipen...

We eindigen ons wedstrijdweekend zoals we het begonnen zijn, met een overstroomde piste!   Nu kunnen we het rustig vertellen maar op woensdagnamiddag stond onze zandpiste helemaal onder water.  We hebben moeten pompen en ook 's nachts regelmatig gaan kijken dat de pomp nog wel actief was.
Op donderdagochtend was alle onheil achter de rug, konden we opbouwen en verder werken naar ons weekend toe.    We hadden op dat moment goede vooruitzichten van het weer, ook al voorpelden ze dat er onweer mogelijk was.

Het hele weekend hebben we dan ook alles opgevolgd met buienradars, en eigenlijk zijn we er fantastisch goed uitgesprongen.
Met hulp van de tentenbouwers die er bij waren op zaterdagavond, om alles mee in het oog te houden, en met raad en daad bij te staan.

We hebben in één van de slechtste weekends qua onweer, enkel 3 kwartier de wedstrijden moeten stil leggen op maandagmiddag, enkele uren voor de Grote Prijs.    De Grote Prijs Paul Mais automatisering, specialist in beregeningstechnieken.     Speciaal om hem te eren, begon het te regenen net na de prijsuitreiking van die Grote Prijs.
Deze nacht heeft het hier gegoten, en vanmorgen stond het jumpingterrein onder water, maar dat zal nu onze zorg niet meer zijn! 

We willen onze medewerkers bedanken, die ons de voorbije 4 dagen mee hebben gedragen, en het tot een goed einde hebben gebracht.    We waren een super team,  abnormaal.       De volgende dagen komen we terug met meer nieuws, maar we hebben nu nog bijzonder veel werk ter plaatse.

Maar ere wie ere toekomt, onze concours bestaat dankzij onze vrijwilligers.    Bekijk zeker de foto's getrokken door Tess Dewerie via deze link. 
Bekijk volgende week woensdag zeker ook de reportage en de hele Grote Prijs op Hippo TV.     Dan kan iedereen zien op welke magistrale manier Niels Bruynseels naar de overwinning reed, hoe onze eigenste  Patrik Spits met Withney een bijzonder dappere poging ondernam, en hoe Tom Waes het er van af brengt tijdens een prijsuitreiking..

Naar volgend jaar toe gaan we heel goed bestuderen op welk weekend we gaan inrichten.    Er komt zeker een vervolg, maar de juiste datums gaan we bekijken als we zicht hebben op de wedstrijdkalender van de 5-sterrenconcoursen en andere wedstrijden.      In het achterhoofd houden we het Pinksterweekend van 2015; maar heel zeker is dat nog niet.
Wordt vervolgd!