20-02-2013

De actie Groentenjumping komt op tegen Kanker krijgt vorm; en de vorm is bijzonder mooi..

Ons Feestweekend 10 jaar Groentenjumping zal niet onopgemerkt voorbij gaan.   Vorig jaar zijn we met de Feestveiling al begonnen met onze actie ten voordele van Kom op tegen Kanker.
Ook dit jaar zal dit thema centraal zijn bij onze organisatie.    De aftrap wordt gegeven bij aanvang van de Feestveiling. 

We waren al geruime tijd aan het nadenken wat we konden schenken voor het goede doel.   Niet voor iedereen is een paard of een pony een optie, als ze niet de beschikking hebben van een stal of weide bvb.
Daarom werd er verder gezocht, en gevonden!  Dankzij de hulp van collega- ruiter Guy Janssens werd een gesigneerde T-shirt gevraagd aan Natalia, een goede vriendin ten huize van Guy en Katrien Janssens.

Dat Natalia haar hart op de goede plaats heeft,  is wel zeker.     Ze liet weten dat ze niet zomaar een T-shirt schenkt, maar een kleedje dat ze notabene gedragen heeft op één van haar optredens!  Daarenboven zal ze er een gesigneerde foto bij doen, waarop ze dat kleedje draagt!  Super leuk idee, en bijzonder in dank aanvaard.    Het kleed wordt bij aanvang van de Feestveiling geveild ten voordele van Kom op tegen Kanker.
Wegens haar drukke agenda, is het niet zeker dat Natalia er zelf kan bij zijn, maar dan zullen we samen zorgen voor een video-boodschap die op zaterdag wordt getoond.   Meer info en foto's volgen in de loop van de volgende weken. 

De actie van Kom op tegen kanker loopt het hele weekend, met een flyer-actie en tombola met waardevolle prijzen. Per gekocht ticket voor tombola of ingevulde flyer, wordt ook 1 euro gestort ten voordele van de actie Kom op tegen Kanker.       Op Paasmaandag 1 april zullen er nog ponyritjes gehouden worden in de namiddag, waar we per (groot) ritje 2 euro vragen.
1 euro is ten voordele van de pony-zomerkampen ingericht door de club Groentenjumping.   De andere euro gaat ook naar Kom op tegen Kanker.  
Op maandagavond omstreeks 18u, zal een onschuldige kinderhand de prijswinnaars uittrekken.   Op dat moment zullen we ook kenbaar kunnen maken hoeveel de diverse acties in totaal hebben opgebracht.    

Als er mensen zijn die nog ideeën hebben, of actief aan de acties wensen deel te nemen, die mogen contact opnemen via mail op kristel@groep-ceulemans.be



Bron foto: VTM