16-03-2017

De supporters op post voor finale hengstencompetitie! Leandro en Jeroen op kop bij 6-jarigen.

Dit weekend zal Patrik met Belissimo internationaal deelnemen op de Springtour in het Azelhof.  Bijzonder fijn te vertoeven, waar ze weer heel wat nieuwe investeringen hebben gedaan.

Verder zullen er ook heel wat paarden van onze stal springen op de Gold wedstrijd in Loenhout
.   Daar komt het op neer dat we ons voorbereiden voor het komend buitenseizoen.

Waar de spanning wel te snijden zal zijn, dat is de finale van de hengstencompetitie in  Hulsterlo.  Jeroen leidt daar met Leandro VG het klassement bij de 6-jarigen na een fantastisch seizoen.  We hopen zo voor hem en zijn team mee dat  hij het zaterdagavond in schoonheid zou kunnen afmaken.   Startlijsten en timing via deze link.  Meer info over de voorlopige rankings op de website van de Pavo hengstencompetitie via deze link.   


We duimen allemaal voor Jeroen, en hopen dat hij de rust kan bewaren.   Voor Marnick met Nono vd Withoeve bij de 4-jarigen, en voor Jeroen met Krezip DH bij de 7-jarigen, zit er na een goed seizoen, met enkele fouten, niet meteen meer een topklassering in.  Nochtans hebben ze wel heel wat ervaring opgedaan, en we zien ze zaterdag ook graag aan het werk.


We hebben met onze familie onze roots in LRV en BWP.   Het nieuws van het overlijden van Daniël Van De Sompele heeft ons dan ook zeker geraakt..    Heel veel respect voor hetgeen Daniël betekend heeft voor LRV en BWP.  Als je ziet aan de foto van Lauranne van vorige week op het LRV kampioenschap alleen al, kan je zien dat het originele idee zeker goed is.  Een mix van wedstrijd, vriendschap én spel.    We willen de familie Van De Sompele  heel veel sterkte toewensen.