29-10-2015

Genieten om te werken met paarden met een naam... Nu naar Costa Del Sol voor CSI** Mijas!

 Vorig jaar deze periode waren we nog volop bezig met de voorbereidingen van één van de internetveilingen.    Ondertussen hebben we op dat vlak ons doel bereikt!  

We mogen zeggen dat de paarden en pony's bij ons, terug een naam hebben, en niet langer een nummer zijn.  Fijn dat we terug het overzicht kunnen hebben, en dat we op normale leeftijden kunnen zadelmak maken...

We hebben dan ook goed gewerkt, en blijven op die manier ook rustig verder werken.   Ook dit  jaar even een rekensom gemaakt, we hebben in 2015 toch al meer dan 130 paarden verkocht.   We willen al onze klanten daarvoor van harte bedanken, en ook iedereen die daar aan heeft mee gewerkt.   Het werk is nooit gedaan, maar het motiveert zeker te werken met een aantal paarden dat "haalbaar is". 

Het gaf ook ruimte om enkele andere paarden en pony's bij te kopen, waar we ook met heel veel plezier mee werken.

Zo trekt Thibeau nu zaterdag met zijn 3 toppony's Kadans, Cleostrade en Don Carlos richting de 2e manche van het ponycriterium, deze keer in het Woutershof in Kuringen.  Op de eerste gewestelijke indoor van de LRV in Kontich vorige zondag, wist Thibeau alvast de reeks D midden zowel in stijl als in snelheid te winnen met onze Don Carlos.  


Omdat we nu geen internetveiling voor te bereiden hebben, kon ook Patrik zich nu meer op de sport toeleggen.  En na de sportieve uitstap vorige week naar het Franse St-Lô, mocht het nu nog eens verder en warmer zijn.  Naar de Spaanse Costa Del Sol! 
 In het Spaanse Mijas is Patrik ondertussen al goed van start gegaan!  Hij was 2e met Inonstop van het Voorhof in de 1.35m rubriek.    Die zelfde lijn heeft Patrik doorgetrokken naar de 1.40m proef.  Tot als de laatste ruiter binnen kwam, stond hij op de 1e en 2e plaats...   Uiteindelijk toch bijzonder tevreden met de 2e en 3e plaats in de 1.40m proef. 

Met dank aan de supporters en helpers ter plaatse, Kamiel en Eloïse! 
   Alle resultaten zijn te vinden via deze link. 

Volgende week mag Thibeau met hulp van Patrik zelf ook deelnemen aan CSI** Mijas.  De paarden worden dan  netjes verdeeld, waarbij Thibeau de CSI** mag rijden met Freestyle vd Withoeve en Dolce Vita.    Patrik houdt dan de krachtpatsers Verdi vd Withoeve en Inonstop van het Voorhof voor zich.


De trip van Patrik naar Mijas duurt 3 weken, de paarden keren terug naar België na 15 november...