02-05-2013

Gretel en Jeroen doen het foutloos in de eerste manche BK 7-jarigen in Lummen.

Vanochtend hebben we een glunderende neef Jeroen De Winter aan de schoolpoort van Hagelstein gezien.  Deze voormiddag volgt hij gewoon de lessen, en straks zal hij terug mogen ontsnappen richting Jumping Lummen.

Hij was met Gretel alvast goed begonnen in de 1e kwalificatie van het Belgisch Kampioenschap van de 7-jarige paarden.
Met Gretel mag hij vrijdagochtend de 2e manche springen.  Gravin kreeg gisteren 2 fouten, en daarmee springt Jeroen deze namiddag al de 2e manche.  

Het wordt vanmiddag ook nagelbijten tijdens de rit van Withney en Patrik.  Hopelijk kunnen ze zich meteen kwalificeren voor de Grote Prijs CSI**** nu zondag.   Jeroen en Va-Vite hebben op woensdag hun kwalificatie voor de Grote Prijs CSI** alvast goed afgelegd.   Met een dubbel foutloze omloop en een 9e plaats, is Jeroen verzekerd van deelname in de GP CSI**.

Het volledige programma en uitslagen van Jumping Lummen vind je hier.  Ook via live stream te volgen, via de website van www.jumpinglummen.be.


Op vrijdagnamiddag staan we als 1 man achter het Belgisch Team.  Enkele jaren geleden hadden Patrik en Withney de eer om daarvan deel uit te maken.   Een foto uit de oude doos..