07-03-2013

Het jaar van de 40 ! Vandaag is het onze zus Wendy Ceulemans !

Een ketting is maar zo sterk als zijn zwakste schakel.   Binnen ons bedrijf hebben we enkele sterke schakels, waardoor het allemaal kan functioneren.
Deze dagen is schoonbroer Bart Ceuterick volop aan de slag om de loonwerken uit te voeren op en rond het jumpingterrein.  Met onze dank daarvoor!!!!  Bart werd op 19 januari 40 jaar, we hebben het toen wel gevierd, maar het mag vandaag nog wel eens vermeld worden.  Het is in onze familie echt wel het jaar van de 40.   

Want vandaag is het onze zus Wendy Ceulemans die 40  wordt.  Catherine en Lauranne hebben het uitgeteld in dagen; proficiat voor het parcours dat je hebt afgelegd, en wat je gedaan hebt met die 14.608 dagen!
Ze is mama van 3 kinderen; Jeroen, Jorgen en Nathalie De Winter.   Ons Wendy zorgt voor de personeelsadministratie, en is op het bedrijf practisch onvervangbaar.  Niet te onderschatten wat ze 's avonds nog doet, om al die pony's en paarden van de kinderen te verzorgen, en te helpen op wedstrijd.  We hopen uiteraard dat ze nog lang de energie vindt om er zo voor te gaan!
Ons Wendy staat niet vaak in de schijnwerpers, maar achter de schermen steeds een helpende hand.  Achter een foto heb ik lang moeten zoeken, maar gevonden in de collectie Groentenjumping 2010.  

Binnen enkele maanden is het onze schoonzus Ilse Schoeters, vrouw van onze broer Paul Ceulemans, die ook de kaap van 40 haalt op 28 mei.  Later op het jaar is het tenslotte onze schoonbroer Raf Spits die eveneens 40 wordt, en dit op 19 december.

Het wordt bij Groentenjumping dus niet enkel een feestweekend; we mogen dit jaar spreken over een feest-jaar..