16-01-2015

Het weekend van 17 en 18 januari; LRV indoor gewest Mechelen bij ons in rijhal.

 Een thuismatch...  Zo kan je het dit weekend bij ons noemen.  In organisatie van LRV Koningshooikt wordt er op zaterdag 17 januari een gewestelijke indoor voor de pony's gehouden.  Er zijn best nog wat punten te sprokkelen om op het provinciaal en nationaal kampioenschap te geraken.

Onze 4 kindjes Spits en nichtje Nathalie De Winter rekenen alvast op hun pony's en wat publiek om het aangenaam en gezellig te maken.  We beginnen er aan op zaterdagochtend om half 9.

Op zaterdagavond nemen de paarden het over, met de reeks onderbeginnelingen 90cm, waar vooral de jonge paarden voor het eerst in actie komen..    De echte selectie-wedstrijden voor de paarden zijn op zondag 18 januari.  Ook voor de jonge paarden van ons, wordt dit een goede ervaring.

De volgende echte wedstrijd waar we naar toewerken zijn de Winter Equestrian Nights in het Azelhof te Lier, van 26 januari tot 1 februari.   We zullen ook volgende week de weg naar het Azelhof goed vinden, met de BWP hengstenkeuring.

Ook de hengstencompetitie gaat dan van start.   Donckervoort en Krezip kunnen wegens medische redenen even niet  meedoen, ze hebben nog een maand verplichte rust, en gaan daarna terug in training.  Bij de 6-jarige hengsten zal Jericho Dwerse Hagen dan wel voor onze stal uitkomen.