19-06-2017

Jeroen en Gretel winnen de GP Youngriders Hagen, met een lach en een traan..

 Op sportief vlak mogen we heel tevreden terugblikken op het voorbije weekend.  Onze neef Jeroen De Winter was met Gretel en Karmelita van den Dries getrokken naar de jeugdconcours in Hagen (Duitsland).  Met Karmelita was er op zaterdag een 3e  plaats.  Met Gretel wist Jeroen door te stoten naar de barrage met 10 in de Grote Prijs Youngriders.  Ook de Belgische amazone Zoë Conter was foutloos in de basisomloop.    

In de barrage ging het bijzonder snel, en was Jeroen goed voor de overwinning!  Resultaten via deze link. 
  

Patrik was dichterbij huis actief in de GP CSI** Lier.  Een spijtige fout met Belissimo op de eerste hindernis van de GP, en daarna foutloos blijven.. Even balen, maar tevreden voor een andere Jeroen.  Daar was het Jeroen Appelen die de GP wist te winnen met Billie Jean, een paard in eigendom van Mike Busschops.


Voor de rest hebben we zaterdag bij ons in de piste onze G toppers aan het werk mogen zien.  Met onze dank voor lesgeefster Naomi Winkeleer en heel wat vrijwilligers die er elke les weer bij zijn.   We genieten van de lach die we zien bij de kinderen en de ouders.

Het weekend hebben we wel afgesloten met een traan...  Het nieuws van het overlijden van Frank Van de Wege kwam bij ons toch hard aan.  Met zijn firma Euphony was Frank voor heel wat wedstrijden en ruiters een vaste steun.    Ook Patrik mocht in de topjaren met Withney en Euphony Cadjanine op de steun van Frank en Euphony rekenen.  Op die manier zijn we kunnen uitgroeien, en hebben we ook onze stal kunnen uitbouwen, tot wat die vandaag is.  

We zijn bijzonder dankbaar dat we Frank hebben mogen kennen, voor de onvergetelijke fijne momenten samen.  Soms ernstig,  altijd gezellig en hartelijk.  De leegte die Frank zal nalaten bij zijn gezin, familie en vrienden is enorm.    We voelen mee met Kathy,  Francis, Eric, Robin en Raf.

Vanochtend kregen we nog slecht nieuws van Hendrik VAn Brempt.   Voor Hendrik heeft Patrik destijds de hengst Mille Ramiro gereden.  Zaterdag is Paula, vrouw van Hendrik  overleden.   We wensen de familie Van Brempt ook veel sterkte toe.