12-12-2017

Kom naar de warme actie van Stal Ceulemans en Groentenjumping op donderdag 21 december!

Vorige zondag kregen we met enkele ouders van de ruitertjes van onze club Groentenjumping een idee.. 
Laten we ons ook inzetten voor het goede doel...  We waren de laatste tijd wel enorm geraakt door enkele "slecht nieuws-berichten", en ons doel werd dan ook snel gekozen...

Iedereen kent wel iemand in zn familie of vriendenkring die er mee te maken heeft. Die vreselijke ziekte .. We willen met onze ruiters hen een hart onder de riem steken.. We hadden al enkele weken geleden een clinic gepland voor onze leden van Groentenjumping, met als gastlesgever Julien De Paepe.  Hij is mee één van de bezielers van de jeugdcup Stijlrijden.   Vooral voor de kinderen die geselecteerd waren voor Jumping Mechelen, wilden we de kans nog even geven om een les te volgen.  Hiervoor werd donderdag 21 december genomen, net na de examens, net voor de kerstdagen en Jumping Mechelen.   Het parcours zou dan al staan, en dan kunnen we het perfect gebruiken voor een oefenjumping achteraf. 

Momenteel staat onze teller op 500 euro met dank aan firma Salus en 
Dirk Hoeben.. Ook Agora heeft beloofd heel wat mooie stukjes te leveren, die we kunnen verkopen voor het goede doel, en die onze avond eerst dan nog eens stijlvol decoreren...   De ouders van de ruiters helpen ons mee pannenkoeken te bakken, soep te koken, gluhwein te maken, koekjes te bakken.. Sommigen zijn nu al aan het knutselen,...  Kortom, je mag niet ontbreken en je moet volgende week donderdag gewoon even afkomen.  Het is in de binnenpiste te doen, in de Hageweg 7 te Sint Katelijne-Waver.

Nu nog practische info voor wie wenst deel te nemen aan de jumping of de clinic:

We hadden de kans gegeven aan onze leden van Club Groentenjumping om de clinic te volgen, in groepjes van max 5 ruiters.   Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Hierbij geef ik de voorlopige planning voor de clinic. Als je interesse hebt om mee te doen aan de clinic, kan dat aan 30 euro per deelnemer. De prijs is nu iets hoger dan voor onze leden, maar dit komt dan ook ten goede voor onze actie Jump in Style for Life. Mail je vraag om deel te nemen aan de clinic, met je motivatie, en evt ervaringen. Leden van Club Groentenjumping hebben voorrang.  Als er nog ruiters - niet leden GJ bvb geselecteerd zijn voor de finale in Mechelen, hebben ze voorrang op andere ruiters. Graag mailen op kristel@groep-ceulemans.be, ten laatste op donderdag 14 december. Diegene die eerst mailen hebben ook voorrang op de latere, als ze +- zelfde niveau halen.  Wacht dus niet te lang,  dan kunnen we iedereen op de hoogte brengen. Inschrijven voor de proeven die starten om 18.30u kan nog tot 17 december. Voorlopige lijst van de deelnemers aan de clinic en de 1.20m proef:

21/12/2017

actie kom op tegen kanker


ter plaatse te betalen

14u pony’s 85 cm 
Olivia Goossens 
Sarah Goossens 
India Melis 
Emma Segers 
plaats vrij

 

15u paarden 
Sibylla Moens 
Maxine van Molecot 
Kaat Stok 
Blevi Lotte 
plaats vrij


Pauze: - terwijl springen de ruiters een 1.20m proef.
1,20m Proef - in te schrijven aan 12 euro per proef met eigen paard (VLP verzekering is verplicht)
1 Marnick Spits 
2 Valentina Hoeben Cherie 
3 Marthe Van Gorp Verena 
4 Ceuterick Mieke
5 Thibeau Spits
6 Lauranne Spits - Va-Vite



10 
11 
12 
13 
14 
15 


16.30u kleine pony’s: 
Yelena Maertens 
Fleur Volckaerts 
plaats vrij 
plaats vrij 
plaats vrij

 

17.30u grote maat pony’s. -geselecteerden voor Jumping Mechelen 
Floor Stevens 
Caroline Van Rossum 
Lauranne Spits 
Catherine Spits 
Sarah de Boeck


Daarna kan er ingeschreven worden voor deze hoogtes:

50cm - 60cm - 70cm - 80cm - 90cm - 1m - 1m10.

Ruiters die met hun eigen paard/pony komen, hebben een VLP verzekering, en betalen 12 euro ter plaatse.
Ruiters van Club Groentenjumping met jumping-ervaring,  die een paard/pony gebruiken van Stal Ceulemans betalen 25 euro.
Alle inschrijvingen,.. graag voor 17 december 17, zodat we de startlijsten en timings kunnen opmaken.
Het is niet verplicht om in wedstrijduniform te rijden, maar iedereen moet wel correcte ruiterkledij aandoen.  Je mag ook creatief zijn, met de kerstperiode..

Het is wel zo dat we met een jury werken tijdens de oefenjumping.  Het zijn clear rounds, die op stijl worden beoordeeld.  Je kan gratis komen luisteren naar de clinic van Julien De Paepe en het daarna gewoon toepassen.

We kunnen al enkele namen van jury's vrij geven voor volgende week donderdag. Het systeem is simpel. Elke ruiter duidt een begeleider aan, die zich in de buurt van de jury opstelt. Rijdt de ruiter foutloos én stijlvol volgens de jury, krijgt de begeleider 1 bonnetje voor een pannenkoek. Is de rit eerder neutraal, gebeurt er niets. Beoordeelt de jury dat de rit toch niet stijlvol genoeg was, mag de begeleider 5 euro betalen, en krijgt die dan wel een drankbon om de ruiter/amazone in kwestie te gaan troosten.. Breng voldoende briefjes van 5 euro mee, just in case.. We bedanken onze jury: Kamiel Michiels (die nog enkele tips mee kreeg van zijn grote voorbeeld Jos Lansink), Patrik Spits en Gert Verschoren. Normaal komen er nog enkele grote namen bij... Mis dus volgende week donderdag niet... Op tijd inschrijven, via mail op kristel@groep-ceulemans.be. De inschrijvingen worden aanvaard tot en met 17/12/17. Tenzij dat we al eerder vol zouden zitten...   Opgelet, na 18.30u worden er maximum 60 combinaties op die manier toegelaten!!
Om 20.30u zijn er de mini-masters, voor ponyruiters tussen de 12 - 16 jaar.  
Om 21.30u is het tijd voor de Masters, met paarden, deelnemers vanaf 16 jaar.
Er worden in beide categorieën slechts 10 combinaties toegelaten, die 30 euro inleg betalen.
In beide categorieën zal er voor de winnaar een natura-prijs  (of prijzen) zijn ter waarde van 300 euro.

Het publiek kan telkens gokken op de winnaar.  De helft van de inleg voor deze gok-wedstrijd gaat naar het goede doel.  Het andere deel wordt verdeeld onder diegenen die het juiste gokje hebben gewaagd.  Er worden hiervoor 2 klassementen bij gehouden, de helft van de  pot voor de gokkers op de mini-masters gaat naar de juiste gokkers op de mini-masters, en hetzelfde geldt bij de masters.

Kandidaturen voor onze Masters, die stuur je door via mail, ten laatste op vrijdag 15 december ! 


Iedereen is welkom om iets te komen drinken, eten, ...

Einde is voorzien rond 23u. Dan hopen we meteen te zeggen hoeveel onze actie zal opgebracht hebben.
Wil je op één of andere manier deze actie mee ondersteunen, neem gerust contact op. Alle voorstellen zijn bespreekbaar. Of bijna alle...