22-02-2017

Lauranne en Catherine naar het provinciaal LRV! Elk met 3 pony's, op 26/2 naar Brecht.

Vorig jaar waren ze er als supporter bij voor hun broer Thibeau Spits op de provinciale en nationale kampioenschappen, en dan hebben we besloten enkele verschuivingen en aankopen te doen.
En heel erg goed getraind, met de nodige resultaten, zo blijkt.  We hebben het over onze tweeling Catherine en Lauranne Spits, pas 11 geworden.

Nu zondag is voor de provincie Antwerpen het provinciaal kampioenschap LRV, in Kraaienhorst te Brecht.
Patrik en Thibeau zitten tot en met zaterdag op de internationale wedstrijd in Gent,  Marnick en Jeroen rijden zaterdagavond de hengstencompetitie in Sentower,  maar zondag krijgen de meisjes onze aandacht!

Op zaterdagnamiddag kan Lauranne al deelnemen in Brecht voor de Nabor Cup.  Ze zal er Kiliwatch in het team van Calipso van de Vondelhoeve, en Mistique in het team van Machno Carwyn rijden.   Lise Fol zien we graag met onze pony Picaso P in het team van onze ponyhengst Kadans van de Groenheuvel.  Wegens ziekte moet Kadans zelf even rusten, en kan hij er niet bij zijn.  Normaal moest hij ook deelnemen in het team van Calipso.  

Onze andere pony's voelen zich wel opperbest.  Catherine rekent zondag op Fair Faith (BL),  Sunny (DL) en Pasquimel (DM).
Voor Lauranne kijken we vooral uit naar haar optreden met Hightrick.  Het zal er op aan komen om de stress onder controle te houden.  Ze kan terugblikken op een meer dan geslaagd seizoen.  Met Hightrick voert ze na 4 gewestelijke en 3 provinciale selectie wedstrijden het klassement aan, zowel in barema A, als in stijl.   In C licht zien we ze aan het werk met Kiliwatch, en DM met Mystique van het Klavertje. 

Meer info en timing via deze bijlagen. De startlijsten en resultaten van CSI** Gent via deze link.    Tegelijkertijd is er een de expohallen een grote beurs, meer info over de Flanders Horse Expo via deze link. 


Documenten
Cataloog Naborcup 2017
timing provinciaal LRV
Selecties prov indoor 2017