14-08-2018

Nono, Classic Touch, Loreen, Mistic en L'Innocence naar de finale! Collectief bijzonder sterk!

De lange week van Gesves zit er bijna op..   Er gingen heel wat selecties aan vooraf om te kunnen deelnemen aan het BK jonge paarden, en na 2 manches in Gesves zelf, zijn de finalisten gekend.

Bijzonder tevreden dat we in elke leeftijdscategorie kunnen gaan supporteren voor één van onze paarden/ruiters.

 
Vandaag begint het met het BK 5-jarige paarden, waar we meteen Marnick aan het werk zien met Nono van de Withoeve (Elvis ter Putte x Chellano).    

Bij de 6-jarigen wist onze neef Jeroen de Winter 2x foutloos te blijven met Mistic van 't Hoogeinde.

Alle startlijsten zijn te vinden via deze link.
   Bij de 7-jarigen krijgen we het gezellig druk.   Slechts 14 combinaties slaagden er in om 2x foutloos te blijven.   Daarbij neef Jeroen de Winter met L'Innocence van het Meulenhof, de volle zus van Emerald en Diamanthina.    Ook onze zoon Thibeau Spits deed het prima, en bleef dubbel foutloos met Loreen van de Landhoek (Adorado x Querlybet Hero).   
De beste 25% mocht door naar de finale, en dan werden er ook 4-punters meegenomen.   Heel fijn dat Thibeau ook met Classic Touch DH (Casall) naar de finale bij de 7-jarigen mag.

Het is al bijzonder sterk wat onze jongens ginds hebben gepresteerd. Hopen dat ze vandaag nog een tikkeltje geluk mogen hebben, voor goede prestaties.