22-05-2017

Op zoek naar ruiters/grooms/coaches met zin voor avontuur.. Wie gaat er naar China?

De laatste jaren zijn er al heel wat paarden vanuit België vertrokken richting China.    Ze hebben ginds ondertussen al heel wat bijgeleerd, maar ze hebben toch nood aan extra begeleiding.

We zijn bezig met een nieuw project daar, een heel mooie omgeving om te werken, voor een man met een plan.

Normaal gezien komen klanten vanuit China zelf hier een paard kopen.  Tegen dat het paard in kwestie eindelijk gevonden is, na soms een lange zoektocht, duurt het nog maanden vooraleer het paard in China is toegekomen.

Deze man wil de paarden zelf aankopen, in zijn eigen complex onderbrengen, en laten rijden door Europese ruiters.  Ze moeten verzorgd worden door eveneens Europese grooms, en graag ook lesgevers die de ruiters ginds verder kunnen begeleiden als ze een paard  in aankoop of gekocht hebben.

We zijn op zoek naar 6 gemotiveerde krachten, die daar op 1 domein in team kunnen samenwerken. Het is bijzonder belangrijk om goed Engels te kunnen praten.   Het is een  goede verloning, en een heel mooie plaats om te wonen en te werken.  Er wordt zelfs voor het eten gezorgd, zelfs dat mag geen zorg zijn.  Het zou minstens voor 6 maanden zijn.  

Wie interesse heeft, graag een mail met CV  sturen naar kristel@groep-ceulemans.be.