17-10-2014

Patrik en Uletta mooi 2e in 1.40m kwalificatie CSI** Azelhof; uiteraard met dubbel gevoel.

 Deze week hebben we heel wat telefoontjes gekregen met de vraag hoe het komt dat zowel Comptesse vd Withoeve,  Vichy DH Z en Uletta Dwerse Hagen mee opgenomen zijn in de selectie van Troostwijk.

Moeilijk om er een juist antwoord op te geven, maar heel zeker is het dat er verschuivingen gaan gebeuren.  De moment dat zo'n paarden vertrekken is hard, maar alles heeft zijn reden.

Toen Patrik deze donderdag richting het Azelhof vertrok om op concours te gaan, was het al duidelijk.  We vonden de paspoorten van Uletta en Comptesse eerst niet.  "Och ja, die vinden we in de map bij de veilingpaarden"..

We moeten zelf nog wennen aan dit idee, maar we kunnen er ons wel mee verzoenen.    We zullen maar genieten van de laatste wedstrijden, zoals die van vandaag.

Uletta werd in een delicate 1.40m proef in de CSI** Lier op vrijdagavond  knap 2e op 80 starters.   Dat we een klepper als Calumet met Catherine Van Roosbroeck moeten laten voorgaan, is geen enkel probleem.

De voorbereiding van Uletta naar deze wedstrijd is heel natuurlijk verlopen.   Ook bij paarden zijn er hechte vriendschappen.  Samen met Withney heeft ze deze week heel wat uren doorgebracht op de wei.  Puur genieten om Withney hier terug bij ons te zien!

Met dank aan iedereen die daar heeft aan mee geholpen!

Ondertussen kan je de hele collectie paarden ontdekken, op de link via Troostwijk.     Er zijn heel wat paarden waar er potentie is, maar nog wat mee gewerkt moet worden.   Op sommige paarden staan inderdaad de knopjes al op.. Voor ieder wat wils..
Het openingsbod van de meeste paarden bedraagt tussen de 2.000 euro en de 5.000 euro.
Voor de internationale paarden Uletta, Vichy en Comptesse is het openingsbod voor ieder 20.000 euro.  Alles verloopt uitsluitend via internet, biedingen kunnen gebeuren vanaf 4/11/14.    De kijkdag is op 8/11/14, maar we werken ook op afspraak om de paarden thuis in alle rust te laten proberen..