28-03-2016

Resultaten CSN proeven 1 tot 5 in bijlage. Rest volgt snel, toch even kleine Spitskes bedanken!

 Het was tot nu toe heel fijn, alleen die wind vandaag!!! We proberen het met man en macht te trotseren.   Hopen dat de wind wil gaan liggen...

Toch even een rustig terugblik op de voorbije dagen.   De resultaten van de proeven CSN 1 tot 5 vind je hier in bijlage.

Genieten was het gisteren van de LRV proeven!! Zoveel blije gezichtjes, daar doen we het voor.   Persoonlijk was ik ook echt wel gelukkig, toen onze dochters Catherine en Lauranne elk een topritje uit hun mouw schudden. 
Ze zaten dan ook wel op Hightrick en Sunny, maar ze deden het schitterend, en reden naar de eerste én tweede plaats in de proef 90cm. Dan mochten we er wel eens gaan tussen staan in de prijsuitreiking!

Het was eigenlijk het mooiste en puurste verjaardagscadeau ooit.  Met dank vooral aan iedereen die er was!!!   En ons team die het mogelijk maken, het waren tot nu toe heel zware dagen, maar veel hartverwarmende momenten.


Thibeau deed achteraf ook nog zijn best, en het lukte voor hem in de proef 1.10m pony's!   Een topritje met Kadans van de Groenheuvel, een fractie sneller in barrage dan Lise Fockaert.   Op de derde plaats Caro Belle de Hornois, met Don't Think Twice.

Als voorbereiding voor het buitenseizoen was er ook een showproef pony's 1.20m.    Mooie ritten zagen we van Zara Poels, die met de overwinning naar huis mocht.  Ook een prima prestatie en nulrit van Thibeau met Don Carlos in de basisomloop, goed voor de 2e plaats.  Met Cleostrade was er die fout op de laatste hindernis, maar opnieuw Thibeau op de derde plaats.


Vandaag sluiten we af met de GP CSN Gold, omstreeks 15u, een optreden van onze voltigegroep, en de familierelais.

De kleintjes zijn heel welkom in de tent voor Clown Rocky om 14u.  De iets groteren kunnen in de tent de finale van de Wereldbeker in Goteborg volgen.





Documenten
Uitslag proef 5 CSN 1.30m
Uitslag proef 4 CSN 1.20m
Uitslag proef 3 -1.35m
Uitslag proef 2 CSN .1.25m
Uitslag Proef CSN 1.15m