01-08-2016

Startlijsten voor de ponyjumping in bijlage; pony's op 3 augustus, paarden op 5 augustus !

 Paardensport begint bij de basis!  Het is voor ons een eer dat we deze week weeral met zo'n fijne kinderen mogen samen werken.  Wat ooit begon als een gewone springstage, waarbij we de kinderen de kans wilden geven om ook hun wedstrijdje te doen, wordt een gezellige bijeenkomst voor jong en oud.

Wat hebben we het voorbije weekend genoten om van op een afstand via de live stream de jeugd in Millstreet op het Europees Kampioenschap jumping aan het werk te zien. Dat dan het juniorenteam met Emilie & Zoë Conter, Gilles Thomas, Arnaud Gaublomme en Simon Morsinkhof, goud met het team halen, en bovendien het individuele goud voor Gilles en brons voor Zoë, is super.  We hebben bij onze ruitertjes die we te gast hebben ook best wat talent gezien, kom ze woensdag alvast bewonderen en aanmoedigen. 

Met bijna 200 voorinschrijvingen voor de BBQ, en heel wat ponyruiters die we op de achtergrond mogen bewonderen, wordt woensdagavond 3 augustus iets om naar uit te kijken.  De startlijsten, practische info en timing in de bijlagen.
Moest je nog practische vragen hieromtrent hebben, kan je ook mailen naar het ponygwest LRV Mechelen Kontich op: lrvponygewestmk@gmail.com.  Ze helpen woensdag mee om alles in goede banen te leiden, en de opbrengst van de jumping en BBQ zijn voor het ponygewest.

Voor de oefenjumping van de paarden kan je tot morgen 2 augustus inschrijven, dit zou de timing zijn:

Timing kan wijzigen adh v inschrijvingen.

16u: 70 cm

17u: 80 cm

18u: 90 cm

19u: 1m

20u: 1.10m

21u: 1.20m

Graag ten laatste inschrijven op dinsdag 2 augustus via mail op kristel@groep-ceulemans.be.    U betaalt ter plaatse 7 euro per gereden omloop, tvv VLP Club Groentenjumping. Ook iedereen van harte welkom op vrijdagavond, de bar is dan geopend!

Patrik zelf moeten we vrijdagavond excuseren, hij gaat dan graag van start op CSI*** Flanders Horse Event in Beervelde.  Zeker iets om naar uit te kijken!   Vorig weekend hebben we ook dichtbij mogen genieten van een topwedstrijd in Lier, met eveneens een driesterren internationale concours.  Met een 5e plaats van Verdi Vd Withoeve in de rankingproef, 2e plaats van Thibeau met Cleostrade in de CSI*, en een 4e plaats van Belissimo in de afsluitende 1.40m proef op zondag, waren we best tevreden!  

Jos Ceulemans blijft zelf vrijdagavond thuis van Beervelde om dan alles in goede banen te leiden. Zowel op woensdag als vrijdag heten we iedereen van harte welkom!  De startlijsten van de paardenproeven komen donderdagvoormiddag on line. Hierbij dus de info voor de pony's op woensdag. 




Documenten
Startlijst pony's 3 augustus 16
Practische info ponyjumping 3 augustus
Timing Oefenjumping pony's 3 augustus