28-07-2014

Terugblik CSI** Kuringen, paarden onderweg naar CSIO***** Gijon

CSI Kuringen zit er op. Het was een mooie organisatie, met goede resultaten voor onze paarden. Patrik nam deel met Dolce Vita DH en nieuwkomer in onze stal, Wish. Patrik en Dolce Vita DH (v. Darco) waren op vrijdag meteen de besten in de 1m30 proef in het Woutershof.
Ook de kennismaking met Wish (v. Lux) verliep goed, met een mooie foutloze omloop.
Op zondag kwam Patrik met Dolce Vita DH aan de start van de Grote Prijs. Een pechfout hield hen uit de barrage, een mooi resultaat, de vorm is er, en dat doet ons hopen voor volgend weekend. De winst was voor Chaouki Rijnders, proficiat!
De volledige uitslag kan je hier vinden.

Momenteel is Dolce Vita al terug vertrokken voor haar volgende uitdaging, de vijfsterrenconcours in het Spaanse Gijon. Ook Withney DH (v. Codex), Uletta DH (v. Cento Lano) en Vichy DH (v. Va-Vite)maken deze verplaatsing, en uiteraard hopen we ook daar op mooie prestaties.
De wedstrijden beginnen al op woensdag 30 juli, de laatste wedstrijd wordt maandag 4 augustus gesprongen.
Meer info vind je hier.

Het was niet enkel Patrik die voor onze stal mooie resultaten neerzette dit weekend, ook Jeroen De Winter kwam met een beker naar huis van Kuringen, door winst bij de 7-jarigen met Habelle (v. Darco).
Ook Thibeau Spits behaalde zaterdag de overwinning met zijn ponyhengst Kadans in de 1m20-proef "Tornooi vd toekomst -14 jaar" in Loenhout, een voorbode voor het ponytornooi zondag, met de overwinning van Hightrick in de barema A D-midden, en met Kadans in de stijl. Ook voor Marnick was er een mooie 4e plaats met pony Esmee in de 1m20-proef "Tornooi vd toekomst -16jaar" zaterdag.

Tijdens het drukke wedstrijd-weekend hebben we vanop afstand uiteraard ook de resultaten van de jeugd op het EK in Arezzo gevolgd. Heel knap van de zilveren team-medaille bij de scholieren, en van de individuele medaille van Gilles Thomas bij de junioren! Vind hier alle resultaten.