17-11-2016

Thibeau naar CSI jeugd Sentower, Patrik in China als coach en ruiter in CSI*** Guangzhou !

Patrik is enkele dagen terug in het land geweest, maar is voor 14 dagen en 2 internationale wedstrijden terug richting China getrokken.  Hij zal er zelf vanaf vandaag starten met 1 paard op het CSI*** Guanghzou, waar hij ook enkele ruiters zal coachen van het Canton team.

Wij houden het gelukkig dichter bij huis.  Thibeau mag internationaal aantreden op het CSI van de jeugd in Sentower Opglabbeek.  Naast zijn pony's kan hij rekenen op Dolce Vita en Juragold Bormes.   Met deze laatste 7-jarige zoon van Contact begint hij meer en meer een combinatie te vormen, fijn om te zien.

Ondertussen zijn de paarden van Algerije veilig aangekomen, met de nodige problemen..  Want de vrachtwagen staat nog steeds in een garage in Marseille..   Problemen zijn er om opgelost te worden, met dank aan enkele goede zielen om ons hier uit de nood geholpen te hebben!   En ons nog te helpen met de vrachtwagen terug te gaan halen...


Donckervoort voelde toch zeker heel fris aan, en hij mag zaterdag een kleine omloop lopen in het Azelhof. Gastruiter van dienst is dan onze zoon Marnick Spits, iets waar hij bijzonder naar uitkijkt.  Onze meisjes Catherine en Lauranne mogen vooruitblikken naar hun eerste LRV indoor jumpingwedstrijd van het winterseizoen.  Daarvoor zijn we te gast bij de familie De Beck in Leest op zondag 20 november.  

Stilaan begint hier toch de Jumping Mechelen-koorts al toe te slaan.  Nog proberen enkele selecties veilig te stellen, goed te oefenen, en die periode van het jaar, zal Patrik heel zeker in België zijn!  Uiteraard!

Ook neef Jeroen De Winter is zich prima aan het voorbereiden, hij trekt nu zaterdag richting Hulsterlo.