Media & Pers

Internationaal driesterrenconcours Sint-Katelijne-Waver (Groentenjumping) is er klaar voor. U ook?

Van 6 tot en met 9 Juni wordt vlakbij ‘de tuin van Europa’, oftewel de Mechelse Tuinbouwveilingen, op internationaal driesterrenniveau de lente pas echt geopend.

De hippische, internationale crème de la crème blaast dan verzamelen aan de Dwerse Hagen, de thuishaven van Belgisch, internationaal jumpingruiter Patrik Spits. Daar kruisen ze de degens met het oog op de rijk gevulde prijzenpot en fel begeerde FEI wereldranglijstpunten. En ook onze hippische toekomst, jonge ruiters en al even jonge paarden met ambities, komen aan hun trekken op de één ster tellende competitie.

En uiteraard wordt het publiek dat gratis inkom geniet ook op culinair en ambiancevlak verwend. Maar ook aan het goede doel werd opnieuw gedacht. Dit jaar wordt er een etentje met Tom waes geveild op zaterdagavond 7 juni. 

Kortom, Vlaanderen is een drie sterren tellend internationaal concours rijker! En ook jij, paardensportjournalist, kan er natuurlijk bij zijn. In woord en in beeld. Brengen we samen verslag uit aan jullie lezers en kijkers? Vraag uw persaccreditatie nu aan!

 Documenten :

accreditatiebestand

Foto's