Groentenjumping 2018

De steeds maar groter wordende Groentenjumping

 

 

Met onze vzw Groentenjumping hebben we al tal van prachtige organisaties achter de rug.
Op nationaal, regionaal en ook op internationaal niveau hebben we telkens met ons ganse team het beste van onszelf gegeven.
 Sinds enkele jaren zijn we ook begonnen om met Club Groentenjumping heel wat lessen te geven en we mogen terecht fier zijn. Onze groep wordt groot: met meer dan 400 rijdende leden, waarvan we er wekelijks zo’n 130 mogen ontvangen voor rijlessen!
Bovendien zijn we door VLP, de overkoepelende organisatie Vlaamse Liga Paardensport, erkend als competitieve club en worden we zo beloond voor onze kwalitatieve en goede jeugdwerking.
Van de gemeente Sint-Katelijne-Waver hebben we op het gala van de Katelijnse Keien de Katelijnse Kei voor Sportverdienste in ontvangst mogen nemen.
Dat we momenteel binnen onze club twee regerende Belgische Kampioenen hebben, doet ons ook plezier. Gilles Nuytens won het BK bij de pony’s en Thibeau Spits won het BK bij de juniors. Je zal hen vast aan het werk zien tijdens Groentenjumping 2018.
We zullen dan ook op deze weg willen doorgaan en veel van onze eigen (jeugd-) ruiters de kans geven om aan de start te komen op onze ingerichte wedstrijden.

  

Samen willen we u graag Groentenjumping 2018 voorstellen!

Om de traditie in ere te houden gaan we terug met het Paasweekend organiseren, van 30 maart tot 2 april. Alle wedstrijden gaan door op de grote zandpiste buiten en om iedereen de kans te geven om deel te nemen richten we maar liefst vier weekends in.

 
We beginnen meteen met ons TOP weekend:
Voor de nationale ruiters is er de Gold League wedstrijd op 30 en 31 maart en 2 april.
De LRV ponyruiters zijn welkom op Paaszondag 1 april.
De provinciale ruiters komen aan de beurt van 6 tot 8 april.
Op zondag 15 april hebben we een nieuw project: de Drédag. Voor het eerst in België wordt zo’n dag georganiseerd, in navolging van het Nederlandse model. Hier zijn vooral beginnende ruiters welkom om kennis te maken met de verschillende disciplines binnen de paardensport. We trekken die dag o.a. naar het ruiterpad en de galoppiste voor de onderdelen eventing en endurance.
De beste nationale jeugdruiters zien we aan het werk tijdens het Gouden Laars weekend op 21 en 22 april.

 

Groentenjumping is een jumping die open staat voor jong en oud, prof en amateur, pony en paard. Een ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is, met mooie sport in de piste en leuke randanimatie naast de piste.

 

De wedstrijden gaan door in perfecte omstandigheden, op de terreinen van en in samenwerking met Stal Ceulemans, een begrip in de paardensport.Laatste nieuws


08/12/2017
Op 15/4/18 de Drédag op Groentenjumping! Tijd voor de basis, en heel wat disciplines!

De voorbereidingen zijn in volle gang, weldra meer info. Dressuur, jumping, eventing, voltige, ponyspelen, endurance op

Nieuwsbrief


07/07/2017
Winst in de 1.40m voor Patrik en Verdi in Dettighofen, Thibeau en Juragold 7e!

Jericho DH en You Zhang enkel tijdfouten in de 1.40m Bronze.

24/04/2017
uitslagen LRV en Familie Relais online!

Exact een week geleden kwam de editie 2017 van Groentenjumping tot een einde. We sloten af met de Gold League en ...

18/04/2017
Cedric Broeckaert wint afsluitende GP Groentenjumping

 Paasmaandag was zoals elk jaar de afsluitende dag van de Groentenjumping. Op de laatste dag van drie weekenden ...