Groentenjumping 2018

De steeds maar groter wordende Groentenjumping

 

 

Met onze vzw Groentenjumping hebben we al tal van prachtige organisaties achter de rug.
Op nationaal, regionaal en ook op internationaal niveau hebben we telkens met ons ganse team het beste van onszelf gegeven.
 Sinds enkele jaren zijn we ook begonnen om met Club Groentenjumping heel wat lessen te geven en we mogen terecht fier zijn. Onze groep wordt groot: met meer dan 400 rijdende leden, waarvan we er wekelijks zo’n 130 mogen ontvangen voor rijlessen!
Bovendien zijn we door VLP, de overkoepelende organisatie Vlaamse Liga Paardensport, erkend als competitieve club en worden we zo beloond voor onze kwalitatieve en goede jeugdwerking.
Van de gemeente Sint-Katelijne-Waver hebben we op het gala van de Katelijnse Keien de Katelijnse Kei voor Sportverdienste in ontvangst mogen nemen.
Dat we momenteel binnen onze club twee regerende Belgische Kampioenen hebben, doet ons ook plezier. Gilles Nuytens won het BK bij de pony’s en Thibeau Spits won het BK bij de juniors. Je zal hen vast aan het werk zien tijdens Groentenjumping 2018.
We zullen dan ook op deze weg willen doorgaan en veel van onze eigen (jeugd-) ruiters de kans geven om aan de start te komen op onze ingerichte wedstrijden.

  

Samen willen we u graag Groentenjumping 2018 voorstellen!

Om de traditie in ere te houden gaan we terug met het Paasweekend organiseren, van 30 maart tot 2 april. Alle wedstrijden gaan door op de grote zandpiste buiten en om iedereen de kans te geven om deel te nemen richten we maar liefst vier weekends in.

 
We beginnen meteen met ons TOP weekend:
Voor de nationale ruiters is er de Gold League wedstrijd op 30 en 31 maart en 2 april.
De LRV ponyruiters zijn welkom op Paaszondag 1 april.
De LRV paarden zien we aan het werk op vrijdag 13 april.
De provinciale ruiters komen aan de beurt van 6 tot 8 april.
Op zondag 15 april hebben we een nieuw project: de Drédag. Voor het eerst in België wordt zo’n dag georganiseerd, in navolging van het Nederlandse model. Hier zijn vooral beginnende ruiters welkom om kennis te maken met de verschillende disciplines binnen de paardensport. We trekken die dag o.a. naar het ruiterpad en de galoppiste voor de onderdelen eventing en endurance.
De beste nationale jeugdruiters zien we aan het werk tijdens het Gouden Laars weekend op 21 en 22 april.

 

Groentenjumping is een jumping die open staat voor jong en oud, prof en amateur, pony en paard. Een ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is, met mooie sport in de piste en leuke randanimatie naast de piste.

 

De wedstrijden gaan door in perfecte omstandigheden, op de terreinen van en in samenwerking met Stal Ceulemans, een begrip in de paardensport.Laatste nieuws


06/11/2018
Bedankt, Marina...

Veel te vroeg komt het afscheid van Marina Laveren - Rombauts..

Nieuwsbrief


20/04/2018
De jeugd is alles, terugblik op Drédag, vooruitblik op Gouden Laars van 21 en 22 april.

Op 21 april steakdag, het laatste GJ weekend, we sluiten af met de Belgische jeugd.

13/04/2018
Dank aan Niels Bruynseels, voor leerrijke clinic en de mooie sport!

Bedankt Wendy Wauters, voor de montages van de video's voor 15 jaar Groentenjumping en voor de sportcarrière van Niels

13/04/2018
Zondag 15 april Drédag! Kinderen zijn van harte welkom om actief bezig te zijn.

De eerste Drédag wordt een feit, alles wordt in gereedheid gebracht.