Groentenjumping 2023

Groentenjumping maakt zich op voor 3 weken gezellige sport  in de Paasvakantie !


Met onze VZW Groentenjumping hebben we al tal van prachtige organisaties achter de rug.   Op nationaal, regionaal en ook internationaal niveau hebben we telkens met ons ganse team het beste van onszelf gegeven. De paasvakantie van 2023 staat dan ook volledig in het teken van Groentenjumping, zodat we de kans hebben om iedereen te laten deelnemen.

Groentenjumping blijft er voor jong en oud, prof en amateur! We gaan ervan uit dat we ook het publiek terug mogen ontvangen en hebben ook groot nieuws te melden!

Net zoals vorig jaar heeft Paardensport Vlaanderen het concept uitgewerkt van de Diamond League, waarbij enkele organisaties hun "Gold" wedstrijd konden opwaarderen naar "Diamond".      

Op deze wedstrijd wordt de topsport extra in de verf gezet door een rijkelijk gevulde prijzenpot.  De laatste details moeten nog bekend gemaakt worden.  Maar er zal vast heel wat extra geld en natura-prijzen te verdelen vallen.   Uitkijken doen we zeker naar de Grote Prijs 1m45-1.50m op Paasmaandag 10 april.  

Uiteraard doen ook wij een extra duit in het zakje om - samen met Paardensport Vlaanderen - de nationale wedstrijden naar een nog hoger niveau te tillen.

We willen ook alle ruiters en amazones hetzelfde gevoel geven op de andere wedstrijd-dagen.   In samenwerking met de traiteur zal er steeds lekker kunnen gegeten worden, verder zullen we ook enkele thema-avonden inrichten.

  

 

Samen willen we u graag Groentenjumping  2023 voorstellen. 

Het hoogtepunt van de Groentenjumping is traditiegetrouw het Paasweekend. Alle wedstrijden gaan door op de zandpiste, en om iedereen de kans te geven om deel te nemen, gaan we 3 weekends inrichten.

Beginnen doen we met de beste nationale jeugdruiters, ze komen aan de start tijdens het
Gouden Laars-weekend op 1 en 2 April.

Vervolgens genieten we met z’n allen van ons TOP-weekend, het traditionele weekend met Pasen. De nationale ruiters zijn welkom op een nationale Diamond League wedstrijd op 7, 8 en 10 april. Op Paaszondag 9 april is er de VOR-Promo. Paaszondag starten we naar jaarlijkse gewoonte met een uitgebreide paasbrunch, is er kindergrime en genieten de sponsors op paasmaandag van de VIP-receptie.

De provinciale ruiters komen aan de beurt op vrijdag 14 april en zaterdag 15 april. Afsluiten doen we met de Dré-dag op zondag 16 april: een dag waar je met jouw club diverse onderdelen van de paardensport kan beleven:  jumping tot 50cm, balkjes  op de grond, dressuur, ponyspelen, Trec, ...

  

Een jumping die open staat voor jong en oud, prof en amateur, pony en paard.
Een ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is, met leuke sport in de piste, randanimatie naast de piste.

De wedstrijden gaan door in perfecte omstandigheden, op de terreinen en in samenwerking met Stal Ceulemans.
Laatste nieuws


12/04/2023
GROENTENJUMPING

Welkom op Groentenjumping 2023, welkom op de 20ste Groentenjumping!

Nieuwsbrief


28/03/2023
Dredag op 16 april, dressuurproeven in bijlage. Op 1 en 2 april jeugd reeds aan zet!

We starten met de nationale rubrieken van de Gouden laars op 1 en 2 april. Ook een 2e handsbeurs op zaterdag 1 april.

17/02/2023
Programma voor Groentenjumping 2023 is bekend!

En het gezicht van de Groentenjumping 2023 is Gretel!!

17/02/2023
Ponymeting op Stal Ceulemans 28 februari

 We hebben ons eerste wedstrijdweekend van de Groentenjumping 2023 al op zaterdag 1 april met de nationale p...