Groentenjumping 2017

Groentenjumping  2017  - de b asis wordt breed!
Met onze VZW Groentenjumping hebben we al tal van prachtige organisaties achter de rug.   Op nationaal, regionaal en ook internationaal niveau hebben we telkens met ons ganse team het beste van onszelf gegeven.    Sinds enkele jaren zijn we ook begonnen om met de Club Groentenjumping heel wat lessen te geven, en we mogen terecht fier zijn.  Onze groep wordt groot!  En we hebben er bovendien een kwaliteitslabel voor gekregen.  Door de overkoepelende organisatie VLP zijn we erkend als recreatieve en competieve club,  met een kwaliteitsvolle jeugdwerking; het jeugdsportproject. Dan moeten we uiteraard onze jeugd de kans geven, om zoveel mogelijk deel te nemen aan onze eigen organisaties!

Samen willen we u graag Groentenjumping  2017 voorstellen!    Om de traditie in ere te houden, gaan we terug met het Paasweekend organiseren, van   14 tot 17 april 2017.    We hebben geopteerd  om enkel te werken op de voor de inrichting zandpiste, daarom hebben we er ook een 2e  en 3° weekend bij, om alle ruiters aan hun trekken te laten komen.    We beginnen met de nationale Silver wedstrijden op 30 en 31 maart ,en de nationale jeugdwedstrijden op 1 en 2 april 2017.  De Gouden Laars wedstrijden, trekken de beste jeugdruiters van het heel land aan, het is een regelmatigheidscriterium, waarwe de eerste manche voor zijn.   De provinciale ruiters komen  aan de beurt van .8 tot 9 april 2017.    Het verrassend en feestelijk Groentenjumping-weekend hebben we met Pasen.

Een jumping die open staat voor jong en oud, prof en amateur, pony en paard.  Een ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is, met leuke sport in de piste, randanimatie naast de piste.

De wedstrijden gaan door in perfecte omstandigheden, op de terreinen en in samenwerking met Stal Ceulemans, een begrip in de paardensport.    

 


Laatste nieuws


29/03/2016
Patrik en Dolce Vita winnen de GP Groentenjumping! Ook Jeroen en Gretel waren dichtbij!

Lauranne en Catherine opnieuw goed voor een 1e en 2e plaats in de familierelais kleine maat, Kasper De Boeck en Mike Haz

Nieuwsbrief


28/03/2016
Resultaten CSN proeven 1 tot 5 in bijlage. Rest volgt snel, toch even kleine Spitskes bedanken!

Catherine, Lauranne en Thibeau zorgen voor schitterend verjaardagskado!

25/03/2016
Het Groentenjumpingweekend is gestart! Top natura prijzen te winnen voor LRV proeven!

Nog even een terugblik op het vorige weekend, hier de resultaten.

24/03/2016
Startlijsten en timing CSN Gold Groentenjumping ! Het wordt gezellig druk..

Elke dag starten we om 8u. Let wel, op zondag is het de enige dag dat we om 9u starten (= zomertijd).