Groentenjumping 2019

Groentenjumping  2019  - kwaliteit & tijd voor de jeugd;
Dré-dag succesverhaal van vorig jaar nu nog groter

 

 

Met onze VZW Groentenjumping hebben we al tal van prachtige organisaties achter de rug.
Op nationaal, regionaal en ook internationaal niveau hebben we telkens met ons ganse team het beste van onszelf gegeven.
Sinds enkele jaren zijn we ook begonnen om met de Club Groentenjumping heel wat lessen te geven, en we mogen terecht fier zijn. Onze groep wordt groot, met meer dan 400 rijdende leden, waarvan we er wekelijks zo’n 130 mogen ontvangen voor rijlessen!
Van de gemeente Sint-Katelijne-Waver heeft Jeroen De Winter (1 van onze lesgevers) De Katelijnse Kei gewonnen voor Talent van het Jaar, hij werd dit jaar Wereldkampioen bij de 6-jarigen. De jeugd werkt er hard voor, en zijn een voorbeeld voor elkaar. Paardrijden is eveneens een teamsport, we mogen ook Thibeau Spits even vermelden. Hij behaalde samen met het Belgisch junior-team goud op het Europees kampioenschap in Fontainebleau. Je zal ze zeker aan het werk zien tijdens onze wedstrijden.
De kinderen die bij ons de lessen volgen, helpen ondertussen met de uitbouw van de G werking. In 2018 hebben we nog een sterke groei gekend in het aantal leden van onze G-werking , alleen mogelijk dankzij die vrijwilligers, en de brave paarden/pony’s van Stal Ceulemans. Op onze club-dressuurdag en ook de Drédag geven we alle kinderen de kans om hun wedstrijd te rijden, aangepast aan elk niveau.  

 

Samen willen we u graag Groentenjumping 2019 voorstellen!

We gaan toewerken naar het hoogtepunt rond Pasen, en willen iedereen de kans geven om te komen. Alle wedstrijden gaan door op de zandpiste, en om iedereen de kans te geven om deel te nemen, gaan we zoals vorige jaar terug 4 weekends inrichten. Beginnen doen we met debeste nationale jeugdruiters, ze komen aan de start tijdens het Gouden Laars-weekend op 30 en 31 Maart. Op 30 maart gaan we de internationale toer op, toch op culinair vlak. We houden onze Italiaanse avond. De provinciale ruiters komen aan de beurt van vrijdag 5 april tot en met zondag 7 april, met op 6 april een BBQ DeLuxe. Op dinsdag 9 april organiseren wij een Clinic, gegeven door een klepper van formaat, voor de meer ervaren springruiters van de club Groentenjumping. Tijdens de dag organiseren we onze dressuurdag en ruil/2dehandsbeurs. Leden van Club Groentenjumping kunnen hier aan deelnemen en hun materiaal te koop aanbieden. Interessant om dan een kijkje te komen nemen.
De eerste Drédag was meteen een schot in de roos. 5 disciplines, alleen maar lachende gezichten. Voor velen was het de eerste wedstrijdervaring, met de andere kinderen en begeleiders van hun manège op stap, voor eventing, endurance, dressuur, jumping, voltige, poneygames, initiatie horseball. In St-Katelijne-Waver hebben we met het ruiterpad dan ook de ideale locatie. We voorzien de Drédag op zondag 14 april. Als er heel veel inschrijvingen zijn, kunnen sommige clubs evt op zaterdag 13 april al komen.

 

Eindigen doen we met ons TOP-weekend, het traditionele weekend met Pasen.
De nationale ruiters zijn welkom op een nationale Gold wedstrijd op 19, 20 en 22 april.
De LRV- ponyruiters zijn welkom op Paaszondag 21 april.
Paaszondag starten we naar jaarlijkse gewoonte met een uitgebreide paasbrunch, verder komen dat weekend zeker ook een clown langs en is er kindergrime.
Op paasmaandag genieten de sponsors van de VIP receptie.

Een jumping die open staat voor jong en oud, prof en amateur, pony en paard.
Een ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is, met leuke sport in de piste, randanimatie naast de piste.

De wedstrijden gaan door in perfecte omstandigheden, op de terreinen en in samenwerking met Stal Ceulemans.
Laatste nieuws


09/02/2019
Dit jaar 4 weekends Groentenjumping ! Drédag voor de 2e keer op de agenda!

Iedereen komt aan de beurt, van de basis tot de top!

Nieuwsbrief


06/11/2018
Bedankt, Marina...

Veel te vroeg komt het afscheid van Marina Laveren - Rombauts..

20/04/2018
De jeugd is alles, terugblik op Drédag, vooruitblik op Gouden Laars van 21 en 22 april.

Op 21 april steakdag, het laatste GJ weekend, we sluiten af met de Belgische jeugd.

13/04/2018
Dank aan Niels Bruynseels, voor leerrijke clinic en de mooie sport!

Bedankt Wendy Wauters, voor de montages van de video's voor 15 jaar Groentenjumping en voor de sportcarrière van Niels