Groentenjumping 2016

Groentenjumping  2016  - de b asis wordt breed!
Met onze VZW Groentenjumping hebben we al tal van prachtige organisaties achter de rug.   Op nationaal, regionaal en ook internationaal niveau hebben we telkens met ons ganse team het beste van onszelf gegeven.    Sinds enkele jaren zijn we ook begonnen om met de Club Groentenjumping heel wat lessen te geven, en we mogen terecht fier zijn.  Onze groep wordt groot!

Samen willen we u graag Groentenjumping  2016 voorstellen!    Om de traditie in ere te houden, gaan we terug met het Paasweekend organiseren, van   25 tot 28 maart 2016.   Omdat Pasen toch redelijk vroeg valt dit jaar, hebben we voor de veiligheid geopteerd voor de inrichting enkel op de zandpiste, daarom hebben we er ook een 2e weekend bij, om alle ruiters aan hun trekken te laten komen.    De provinciale ruiters komen al aan de beurt van 18 tot 20 maart 2016.  Dat weekend houden we het allemaal iets rustiger, want menig student zal dan ook nog gekluisterd zijn aan zijn/haar boeken.  Het verrassend en feestelijk Groentenjumping-weekend hebben we met Pasen.

Een jumping die open staat voor jong en oud, prof en amateur, pony en paard.  Een ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is, met leuke sport in de piste, randanimatie naast de piste.

De wedstrijden gaan door in perfecte omstandigheden, op de terreinen en in samenwerking met Stal Ceulemans, een begrip in de paardensport.    

 


Laatste nieuws


29/03/2016
Patrik en Dolce Vita winnen de GP Groentenjumping! Ook Jeroen en Gretel waren dichtbij!

Lauranne en Catherine opnieuw goed voor een 1e en 2e plaats in de familierelais kleine maat, Kasper De Boeck en Mike Haz

Nieuwsbrief


28/03/2016
Resultaten CSN proeven 1 tot 5 in bijlage. Rest volgt snel, toch even kleine Spitskes bedanken!

Catherine, Lauranne en Thibeau zorgen voor schitterend verjaardagskado!

25/03/2016
Het Groentenjumpingweekend is gestart! Top natura prijzen te winnen voor LRV proeven!

Nog even een terugblik op het vorige weekend, hier de resultaten.

24/03/2016
Startlijsten en timing CSN Gold Groentenjumping ! Het wordt gezellig druk..

Elke dag starten we om 8u. Let wel, op zondag is het de enige dag dat we om 9u starten (= zomertijd).