Groentenjumping 2017

Groentenjumping  2017  - de b asis wordt breed!
Met onze VZW Groentenjumping hebben we al tal van prachtige organisaties achter de rug.   Op nationaal, regionaal en ook internationaal niveau hebben we telkens met ons ganse team het beste van onszelf gegeven.    Sinds enkele jaren zijn we ook begonnen om met de Club Groentenjumping heel wat lessen te geven, en we mogen terecht fier zijn.  Onze groep wordt groot!  En we hebben er bovendien een kwaliteitslabel voor gekregen.  Door de overkoepelende organisatie VLP zijn we erkend als recreatieve en competieve club,  met een kwaliteitsvolle jeugdwerking; het jeugdsportproject. Dan moeten we uiteraard onze jeugd de kans geven, om zoveel mogelijk deel te nemen aan onze eigen organisaties!

Samen willen we u graag Groentenjumping  2017 voorstellen!    Om de traditie in ere te houden, gaan we terug met het Paasweekend organiseren, van   14 tot 17 april 2017.    We hebben geopteerd  om enkel te werken op de voor de inrichting zandpiste, daarom hebben we er ook een 2e  en 3° weekend bij, om alle ruiters aan hun trekken te laten komen.    We beginnen met de nationale Silver wedstrijden op 30 en 31 maart ,en de nationale jeugdwedstrijden op 1 en 2 april 2017.  De Gouden Laars wedstrijden, trekken de beste jeugdruiters van het heel land aan, het is een regelmatigheidscriterium, waarwe de eerste manche voor zijn.   De provinciale ruiters komen  aan de beurt van .8 tot 9 april 2017.    Het verrassend en feestelijk Groentenjumping-weekend hebben we met Pasen.

Een jumping die open staat voor jong en oud, prof en amateur, pony en paard.  Een ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is, met leuke sport in de piste, randanimatie naast de piste.

De wedstrijden gaan door in perfecte omstandigheden, op de terreinen en in samenwerking met Stal Ceulemans, een begrip in de paardensport.    

 


Laatste nieuws


07/07/2017
Winst in de 1.40m voor Patrik en Verdi in Dettighofen, Thibeau en Juragold 7e!

Jericho DH en You Zhang enkel tijdfouten in de 1.40m Bronze.

Nieuwsbrief


24/04/2017
uitslagen LRV en Familie Relais online!

Exact een week geleden kwam de editie 2017 van Groentenjumping tot een einde. We sloten af met de Gold League en ...

18/04/2017
Cedric Broeckaert wint afsluitende GP Groentenjumping

 Paasmaandag was zoals elk jaar de afsluitende dag van de Groentenjumping. Op de laatste dag van drie weekenden ...

13/04/2017
De Romeo's komen optreden op vrijdag 14 april! Groentenjumping-Paasweekend gaat van start!

Ook op Paasmaandag een heel fijne gast, dan zien we Clown Rocky aan het werk! En bijzonder fijne gasten in de piste,topr