23-03-2017

Jeugdkampioenen gehuldigd, en ruilbeurs voor de kampioenen van morgen!

Deze week heeft het gemeentebestuur en de sportraad van Sint Katelijne Waver de jeugdkampioenen gehuldigd.  Voor de club Groentenjumping waren dat: Caroline Van Rossum, Floor Delen, Ine en Lauren Blommaert, Lente Dierickx en onze dochters Catherine en Lauranne Spits, die ieder een provinciale en/of nationale titel hadden gewonnen.  Proficiat!!

Voor onze nog meer ervaren ruiters Jeroen De Winter en Thibeau Spits, blijven er niet zo heel veel kansen meer over om nationale titels te behalen. Het niveau wordt altijd maar moeilijker.  We hebben dit jaar eigenlijk maar 1 kans, en dat is tijdens het Belgisch kampioenschap pony's, scholieren, juniors en youngriders, tijdens het weekend van 28 mei. Dit kampioenschap vindt plaats in het Azelhof in Lier, waar we meteen heel wat jeugdruiters van onze  VLP club Groentenjumping kunnen aanmoedigen.  Denken we dan ook meteen aan Caro-Belle De Hornois, Marthe Van Gorp, Max Sebrechts, Gil Nuytens,...    Er zitten zeker enkele kleppers tussen, en op onze steun mogen ze rekenen!

Ook voor Jeroen en Thibeau zal het dan in Lier een spannend weekend worden. Dit weekend gaan ze eerder als voorbereiding voor het buitenseizoen deelnemen aan de Springtour in Lier voor de CSI**.  Thibeau kiest voor Jericho Dwerse Hagen.  Jeroen zal aan de start komen met Gretel, Juice van het Meerdaelhof en Karmelita van den Dries. 
Vanaf volgende week beginnen we aan de 3 weken van de Groentenjumping.  Ook onze pony Cleostrade zal dan met Thibeau opnieuw in actie komen na een verdiende rustperiode!

Maar Groentenjumping wil er niet alleen maar zijn voor de kampioen van vandaag, maar heel zeker ook voor die van morgen!  
We willen de kans geven dat kinderen aan democratische tarieven kennis kunnen maken met de sport.   
Daarvoor doen we op woensdag 5 april een ruilbeurs.    Terwijl hebben we ook een dressuurdag voor de leden van VLP Club Groentenjumping,  maar iedereen kan deelnemen aan de ruilbeurs.   Hierbij wat extra info:


Van zadeldoeken en dekens over rijbroeken tot hoofdstellen en zadels en nog zoveel meer

We nodigen je van harte uit op onze tweedehandsbeurs waar wij voor jou jouw spulletjes verkopen.

Heb je iets in de aanbieding? Breng het binnen in de grote tent tussen 9u en 11u.

Ben je op zoek naar een bit, beenbeschermer, stijgbeugel, poetsmateriaal, halster, longeertouw of andere benodigdheid? Kom dan langs in de grote tent tussen 13u en 16u. Wie weet tik jij wel het koopje van de dag op de kop.

Materiaal dat uiteindelijk niet verkocht werd, kan worden opgehaald in de grote tent tussen 17u en 18u. Dat is meteen ook het moment waarop je de centen van jouw verkochte items in ontvangst kan nemen.

Je komt die dag niet alleen naar de Groentenjumping om te shoppen, je kan tussendooor namelijk genieten van onze dressuur ruiters die zich van hun beste kant laten zien.

Heb je vragen of wens je meer info, neem dan contact met Kristel via kristel@groep-ceulemans.be