Feestveiling

In het paardenmilieu is onze Feestveiling al een begrip geworden. Deze stond steeds geprogrammeerd op de eerste zaterdag van januari, en heel wat volk vond dan de weg naar St-Katelijne-Waver. Ook hebben we tijdens CSI*** St-Katelijne-Waver een Feestveiling ingericht. 
De paarden van Stal Ceulemans vertrokken na de veiling naar verscheidene landen over heel de wereld.    Achteraf is er eerder gekozen voor online-veilingen, dit in samenwerking met www.belgianhorsetrading.com.      Zeker de moeite waard om het daar op te volgen!
   Een echte  Feestveiling-ambassadeur is Jonsonier Dwerse Hagen (Vertigo x Withney vd Dwerse Hagen).  In de nationale hengstencompetitie, wat in België hoog staat aangeschreven, won hij zowaar de eindranking bij de 6-jarige goedgekeurde dekhengsten.  Hij groeide achteraf door naar het internationale GP niveau. 

Sinds 2014 is het concept "Feestveiling" even opgeborgen, en heeft plaats gemaakt voor de Internet-veiling, sinds 2019 verloopt dit  in samenwerking met  www.belgianhorsetrading.com.  


Het is onze betrachting om elke maand bij de selectie van Belgian Horse Trading enkele  nieuwe beloften uit te selecteren en voor te stellen.   Voor meer info: kristel@groep-ceulemans.be of info@belgianhorsetrading.com

Laatste nieuws


02/01/2021
Online veiling van BHT op 3-4 januari, in samenwerking met Stal Ceulemans

Reeds 250 paarden online verkocht met samenwerking Stal Ceulemans - BHT


Nieuwsbrief


12/09/2018
Dankbare terugblik op On-Line verkoop.. 47 paarden/pony's zullen vertrekken...

Enkele bedragen in cijfers.. De pony's/paarden zullen goed terecht komen, en daar zijn we tevreden mee.


04/09/2018
Welkom in Blingel op maandag 10 september! In St Kat Waver nog welkom tot 8 september.

Bij vragen, neem gerust contact op via mail op kristel@groep-ceulemans.be. veiling sluit op dinsdag 11 september namidda


19/08/2018
Collectie van onze internet-veiling is gekend.. Maak gerust een afspraak..We sluiten af op 11/9!

Heel wat leuke pony's en paarden in de collectie.