11-04-2018

Stephanie Goemaere, winnares GP1.25m Brakepoint! Vooruitblik naar GJ weekend 3 !

We beleven op Groentenjumping mooie momenten,  maar de dagen volgen elkaar bijzonder snel op !
Momenteel is de eerste editie van de Spring Sales bezig, met de 2e hands beurs.  Bijzonder interessant, en zeker een bezoekje waard!  

We willen vooruitblikken naar het volgende weekend, waar je de startlijsten van de LRV proef in bijlage kan vinden.  Dat staat geprogrammeerd op vrijdag 13 april.    Op zaterdag bereiden we ons voor op het grote event dat we zondag voor de eerste keer mogen organiseren, de Drédag!  Met eventing, dressuur, TREC en endurance dat er bij komen.  Ook voltige, horsebal, en poneygames, naast de jumping uiteraard.   


We blikken nog graag even terug op het voorbije weekend, waar de resulttaten van de VOR wedstrijden te vinden zijn via deze link.   Op zondag hebben we dezelfde winnares als 3 jaar geleden.  Dat de overwinning in St Katelijne Waver bleef, met amazone Stephanie Goemaere, dat werd zeker gevierd.
We hebben er nu al 2 geslaagde weekends op zitten, en eigenlijk al 15  succesvolle jaren er op zitten.  Dat laatste hebben we gisteren gevierd met onze medewerkers, leden, sponsors, en genodigden.    Bij deze willen we iedereen nog eens extra bedanken voor alle hulp en steun die we mogen ontvangen, en kijken we nu uit naar de volgende 2 weekends. En dat we er nog heel wat jaren mogen bij doen!

De inschrijvingen voor het laatste weekend zijn ondertussen geopend.  Proeven voor jeugdruiters onder de 25 jaar, die deel uitmaken van de Gouden Laars competitie.  Vorig jaar waren we volzet. Op tijd inschrijven is de boodschap!  Bijzonder welkom.


Documenten
startlijst M LRV 13 april 2018
Timing LRV paarden
Startlijst Z LRV
Startlijst L LRV paarden
Startlijst B LRV