02-07-2010

Uitkijken naar Brugge; dit weekend BK, volgend weekend Beker van België.

Al enkele weken werd er hier gesproken over "de Beker van België" en Brugge.
Dit weekend is Brugge het decor voor de Belgische Kampioenschappen voor Youngriders en Juniors. Sowieso zal dat een hevige strijd worden voor de titel. Via de link kunnen de resultaten nagekeken worden.

Volgend weekend is op dezelfde locatie de spanning eveneens te snijden voor de Beker van België. Vooral voor ons, want dan zal ook ons neefje Jeroen De Winter mee doen aan die wedstrijden. Bij de scholieren start hij Ziggy Ziggy, met zijn pony's Bolero en Flor doet hij mee aan de ponyrubrieken. Hij heeft nog een weekje om zich voor te bereiden, maar ze kijken er toch wel enorm naar uit.
Terwijl Jeroen zijn uiterste best doet, zal het de rest van de kleinkindjes Ceulemans momenteel een zorg wezen. Ze genieten volop van de zon, en gelijk hebben ze!

Bij Patrik verloopt alles prima met zijn jong talent Uletta (Cento Lano x Thunder vd Zuuthoeve). Vandaag deed ze een demonstratie-ronde in het Oostenrijkse Wiener Neustadt.
Er zitten al heel wat kandidaat-kopers op onze hielen, maar we moeten toch ook nog enkele toppers op stal houden voor onze jeugd later.. Met Butterfly waren de 35° en de iets te weinig conditie er vandaag toch teveel aan; terug rustig opbouwen. Later op de dag komen Withney en Centro nog in actie in de 1.50m proef.
http://www.equibel.be/prg/results/event.php?eid=27050&d=CS

Bron foto: Jorgen De Winter