06-01-2011

Feestveiling, nu zaterdag 8 januari, receptie vanaf 18u!

Bij deze willen we iedereen nog eens van harte welkom heten op onze veiling nu zaterdag 8 januari.
We hebben heel wat persoonlijke uitnodigingen verstuurd, maar het is altijd mogelijk dat we iemand vergeten zijn. Mocht u er geen gehad hebben, en interesse hebben in onze veiling, mag u er zeker bij zijn.
Om 18u wordt onze neef Jeroen De Winter gevierd, als pony-kampioen LRV met een receptie.

Rond 19u zal het eerste veilingpaard in de piste verschijnen, de pony Lover die voor de gelegenheid geveild wordt door veilingmeester Jeroen, met de hulp van zijn andere neefjes, nichtjes en vake Jos. Waar Jeroen vorig jaar nog de show stal met onze hengst Va-Vite, zal hij dit jaar zelf één van onze veilingpaarden voorrijden !

We noemen de veiling feestveiling; we willen er ook een jaarlijks feest voor onze stal van maken. Vrienden en sympathisanten die geen interesse hebben in de veiling, maar wel in het feest, kunnen evt later komen.
Vanaf 23u verwachten we gedaan te hebben met de veiling, en is het karaoke ! Dan kunnen andere talenten zich tonen!

Nu zaterdag, hopelijk wordt het voor iedereen een fijne avond, en zit er in de collectie ook voor ieder wat wils.

Als de parking rondom onze stal volzet is, mag er geparkeerd worden op de supermarkt Delhaize, Leliestraat 59, St-Katelijne-Waver, op de hoek van de Leliestraat met de Berlaarbaan. Er zullen shuttles rijden, om zoveel mogelijk avondwandelingen te vermijden..