15-12-2011

Alles komt terug, onze regering, maar ook Sherlock !

Het geeft een fijn gevoel. Als Belg terug met een regering, die er hopelijk echt voor wil gaan.
Hoeveel dagen hebben we zonder regering gezeten? Meer dan 500, toch wel een hele tijd. Dan ga je nog gaan denken dat het zonder ook kan.
Soms moet je als ruiter ook een stap terugzetten door verkoop of vertrek van een paard. Je hebt toch wel enkele paarden in de breedte nodig om sport op hoog niveau vol te houden.
In december 2008 was er sportief een hele klap voor Patrik met het vertrek van Ultra Boy, en eveneens krachtpatser Sherlock K.
Sherlock is nog steeds in eigendom van nonkel Paul Ceulemans en neef Kristof. Op heel wat momenten mis je zo'n paard als Sherlock, maar moet je je daar kunnen bij neerleggen. De eigenaar heeft het laatste woord, zo is dat.
Sherlock heeft ondertussen op enkele stallen van collega-ruiters gestaan, o.a. bij Dirk Demeersman en José Thiry.
Door omstandigheden is in onderling overleg besproken dat Sherlock terug naar ons zou komen.
Het geeft toch een speciaal gevoel hem terug in het stal te kunnen zien staan. In Mechelen mogen we dan al op Sherlock tellen voor de 6-barenproef. Nu komt de druk op de schouders van Patrik. De laatste keer dat Sherlock in de Nekkerhal deelnam, was dat om die proef te winnen, dat was 2 jaar geleden.

Patrik en Sherlock zullen snel terug aan elkaar gewend zijn. Dit weekend gaat hij nog niet mee op concours.
Patrik vertrekt wel met Euphony Cadjanine Z en Uletta naar het Nederlandse Roosendael, voor een internationale 2-sterrenconcours.
http://www.dengoubergh.nl/