28-12-2011

Patrik & Va-Vite winnen proef Ifor Williams op dag 3 van Mechelen !

Het is dan toch gelukt. Patrik heeft de eerste dagen een beetje met pech moeten afrekenen, maar vandaag heeft hij zijn eerste klassement in Mechelen beet.
En meteen een overwinning, het doet deugd!
Voor heel wat ruiters was het de eerste proef in de 5-sterrencompetitie, en was het een opwarming voor de rest van de week. Nochtans waren er best wat ruiters die er wel hun best voor hadden gedaan, en Patrik was met Va-Vite de snelste vanochtend.
Op de 2e plaats stond Maurice Van Roosbroeck, met Cliff, zoon van Regilio. Destijds stond Regilio hier ter dekking, en het is dan ook wel heel fijn dat Maurice ook met Cliff succes mag kennen. Op de openingsdag won trouwens een andere nakomeling van Regilio een nationale proef. Die eer ging naar Marc Bellemans en Wikske.

Vandaag zijn er nog 2 FEI-rankingsproeven. Uit ervaring weten we dat er dan niemand deze proeven als opwarming bekijkt.. Daarom hebben we vanochtend al maar ons best gedaan, beter 1 vogel in de hand, dan 10 in de lucht..

Via deze link kan je de DVD van de veilingcollectie bekijken. Het is slechts het 1e deel, maar het 2e deel kan je ook gemakkelijk vinden, en loont ook zeker de moeite om het even te zoeken.
http://www.youtube.com/watch?v=z3Mrjy8k6wI