28-10-2012

Patrik en Umosa winnen hun eerste 1.40m springrubriek!

Zaterdagavond in Genk. Snel proberen te zijn, want de veiling bij de familie Van Turnhout trekt deze zaterdag toch onze aandacht. De eerste editie van de Woodland's International Sales met o.a. Vesper Lynn DH Z (Va-Vite x Padinus).
Op voorhand gevraagd of het secretariaat van de jumping even kon meewerken met vroege startnummers. Snel, snel, moest het gaan. Zo had Umosa (v. Andiamo) het mee begrepen. Op vrijdag ging het al snel, en sprong ze zich in de prijzen. Op zaterdag ging het dan zot snel. Ook met Uletta ging het mooi dubbel foutloos. Uletta was nummer 30 in de proef, een proef met 140 deelnemers. Op dat moment nog aan de leiding met Umosa. Normaal blijven we op een concours tot het gedaan is, uit respect voor de organisatie.
Maar deze ene keer, moest het snel gaan. Stel je voor dat je dan toch zou winnen, was er alvast een "look-a-like-prijs afhaler" gevonden. Want het aanwezige publiek moet zijn winnaar kunnen zien. Uiteraard hadden we niet verwacht de koppositie te kunnen houden van nummer 3 tot nummer 140. Niets was minder waar..
Umosa en Patrik winnen hun eerste internationale 1.40m rubriek.
Bedankt, organisatie van Genk, bedankt Umosa.
Nog even melden dat de veiling bij de familie Van Turnhout een groot succes mag genoemd worden. Een prachtige organisatie, met doorsnee prachtige prijzen.
Morgen staat in Genk nog de Grote Prijs geprogrammeerd. Daar zal Patrik zijn kans grijpen met Uletta.
Meer info over CSI Genk, via de link.
http://www.horseandfriendsevent.be/nl/programma-2.htm