07-01-2013

Wedstrijden in 2013; een overzicht.

Het nieuwe jaar is pas gestart. Dan wordt er even rustig aan gedaan op sportief gebied, maar toch al vooruitgeblikt naar het komende seizoen.
Via de link kan u een overzicht vinden van de internationale wedstrijden, op de officiële FEI kalender.
Er moet nog een correctie op gebeuren, m.n. CSI*** St-Katelijne-Waver komt er nog bij op, van 29 maart tot en met 1 april 2013.

In bijlage eveneens de definitieve kalender van KBRSF, met daarbij dezelfde opmerking. De Gold wedstrijd Groentenjumping, wijzigt in CSI*** St-Katelijne-Waver.

Het is ook een gepuzzel, waar Patrik de volgende wedstrijden zal rijden. Zijn paarden krijgen normaal gezien nog enkele weken rust.
Eerst komt onze jeugd aan zet. Het volgende weekend is er bij ons in de rijhal een inrichting van een gewestelijke indoor LRV voor de pony's op zaterdag, en voor de paarden op zondag. Organisator van dienst hierbij is de RV van Koningshooikt.
Op zaterdag zullen 7 kleinkindjes Ceulemans, en wordt het dus uitkijken naar de prestaties van Julie en Mieke Ceuterick, Marnick, Thibeau, Catherine en Lauranne Spits. Ook Nathalie De Winter springt mee met de pony's, terwijl haar broers Jeroen en Jorgen op zondag zullen aantreden met enkele toffe paarden.
https://data.fei.org/Calendar/Search.aspx