18-11-2009

In rechte lijn naar Jumping Mechelen, dit weekend alvast de selecties!

Jumping Mechelen van 26 tot 30 december, bij ons staat het vast op de agenda. Elk jaar kijken we weer uit naar de 5-daagse, en dan proberen we er toch op allerlei fronten bij te zijn.
De eerste mogelijkheid om te selecteren is nu zaterdag in het Azelhof, met het vrijspringen van de 2-jarige paarden.
We hebben een team van Va-Vite ingeschreven, dat rechtstreeks naar Mechelen mag, en nu zaterdag zijn het Hamidah (v. Contact), Carabas (v. Caretino), Visconti (v. Va-Vite) en Valley (v. Va-Vite) die zich nog individueel kunnen selecteren, als ze in vorm zijn natuuurlijk!
's Avonds worden in het Azelhof de selecties gereden voor de Darco-Cup. Ook daar kunnen we dan ook niet ontbreken!
Omdat Patrik tegelijkertijd aan het werk is tijdens jumping Wieze, kan hij er niet zijn, maar is Stijn Baert een waardige vervanger.

In het team van Heartbreaker komen Va-Vite en Stijn aan de start, samen met Jorien Livens (Electra vd Dwerse Hagen) en Jordy Oostvogels (Don G). Een team van Cento Lano zal er ook voor gaan, met 3 paarden die op onze stal geboren zijn; Stijn Stevens (Utoucha vd Dwerse Hagen), Stijn Baert (Cashmira DH Z) en Jens vd Voorde (Belvedère vd Dwerse Hagen).
Ook Rapsody springt in het team van Clinton, en Cadjanine Z maakt deel uit van het team van Cannabis Z.

Veel fokkers kijken sowieso ook uit naar Jumping Mechelen om de jonge hengsten in actie te zien. Onze 4-jarige hengst Vertigo verhuisde onlangs naar Nederland, waar hij aan het werk is bij Rogier Linssen. We zullen deze combinatie ook graag aan het werk zien tijdens jumping Mechelen, op zondag 27 december.

In rechte lijn naar Jumping Mechelen, maar dit weekend gaat eerst onze aandacht naar Wieze, een gezellige driesterrenconcours. Daar begint het van morgen tot zondag!
http://www.jumping-mechelen.com