Gastenboek

Laat hier een berichtje achter in ons gastenboek:

Uw emailadres is niet zichtbaar op de website. Stal Ceulemans behoudt zich het recht berichten aan te passen of te verwijderen.
Gelieve de numerieke code over te typen:

Welkom in het gastenboek van Stal Ceulemans.

van: Melody, geplaatst op: 26-10-2016
Bonjour,
Je viens vers vous pour vous remercier car grâce à vous, j'ai trouvée une jument battante, compétitive, et tellement attachante !!! Lakevieuw Dwerse Hagen est avec moi depuis 1 ans, et je ne regrette pas mon choix ! Si jamais je cherche de nouveau un cheval, je reviendrais vers vous. Bonne continuation à vous et encore merci
Reactie van beheerder :
Bonjour, un grand merci pour votre message. Ca nous fait du plaisir! Bonne chance avec Lakeview. Et vous êtes toujours la bienvenue! Bien à vous, Kristel Ceulemans
van: Jacqueline, geplaatst op: 29-08-2016
Beste mensen, ik ben sinds 6 jaar de eigenaar van de hengst Acardi "D" en ben er nu achter dat de "D" zeer waarschijnlijk afkomstig is van de Dwerse Hagen. Kan dit kloppen?
Ik zie namelijk dat zijn moeder Nistria 12 veulens met de toevoeging "D" heeft gekregen. Is de merrie Whitney (zijn volle zus) nog steeds actief in de sport? Ik vind het leuk om eindelijk wat meer over zijn achtergrond te weten te komen.
Vriendelijke groet, Jacqueline
Reactie van beheerder :
Dag Jacqueline, ik ga je moeten teleurstellen.. Bij onze fokkerij krijgen ze ofwel het suffix DH, ofwel Dwerse Hagen bij. Ik denk ook niet dat Nistria en onze Withney vd Dwerse Hagen zussen zijn. Als iemand anders je zou kunnen helpen op je zoektocht, zou fijn zijn.

Groetjes, Kristel
van: Karine, geplaatst op: 29-03-2016
Proficiat met de organisatie van de Groentenjumping! Mooie sport, mooi georganiseerd. Lekker eten. Tot volgende keer.
Reactie van beheerder :
Dag Karine,

Bedankt voor jouw bericht. We hebben veel fijne reacties mogen ontvangen, en dat motiveert om elk jaar opnieuw in te richten. Bedankt dat jullie er waren, we zijn iedereen bijzonder dankbaar die samen met ons er iets unieks van heeft gemaakt. Graag tot volgend jaar!
van: vera, geplaatst op: 22-05-2015   •   website
Wij wensen voor Marnick een spoedig herstel en veel moed om daarna terug de teugels in handen te nemen ,
succes met de studies !
groetjes vanuit Foulayronnes,
Luc en Vera
Reactie van beheerder :
Mercikes voor jullie steun en vriendschap van op afstand!! Heel fijn. We hebben ooit een veulen naar jou genoemd, Veracruz! Het wordt ook een toppertje zene, nu 4 jaar, haar tante Benfica springt van't weekend in Aken. Stel je voor dat Veracruz daar ooit geraakt, dan moet je wel eens mee gaan supporteren, hé. Of wel komen we er terug mee naar jullie kant, je hebt ook al geluk gebracht in Royan en Villeneuve sur Lot als je er was toen Patrik de CSI*** GP's daar won. Tot binnenkort! Groetjes
van: Yenthe, geplaatst op: 12-01-2015
Hallo wanneer zal pony Gazelle bevallen? ik en mijn zus wachten hoopvol!
groetjes Yenthe
Reactie van beheerder :
Dag Yenthe,
dat is iets om naar uit te kijken, dat veulen van Gazelle met Kadans..
Dat zou normaal rond 30 mei geboren worden.. Nog even geduld dan..

Groetjes
Kristel
van: Martine, geplaatst op: 14-10-2014
hallo hoop dat Withney ondertussen thuis is en alles goed verlopen is en ze in goede gezondheid is groetjes Martine
Reactie van beheerder :
Dag Martine,

Ja, we zijn er veilig mee thuis gekomen op maandagavond. De eerste moment waren we wel een beetje onder de indruk dat ze toch wat kilo's kwijt was, maar we weten dat ze goed verzorgd werd, maar ze zal toch heel content geweest zijn om thuis te komen. Het was ook ontroerend dat de mannen op stal haar stal vol balonnen hadden gehangen, iedereen had haar wel gemist!

Nu na enkele dagen thuis gaat het al veel beter, ze heeft haar plekje terug gevonden, en geniet van de rust!

Mercikes,

Groetjes, Kristel
van: vera, geplaatst op: 08-10-2014   •   website
Proficiat iedereen voor de mooie prestaties op het nationaal ponytornooi , dit zal wel voldoening gegeven hebben aan het einde van het seizoen 2014.
Eveneens proficiat met jullie huwelijksverjaardag , probeer er deze week nog van na te genieten want de tijd vliegt he !
Mooie najaarsgroeten vanuit Foulayronnes,
Luc en Vera
Reactie van beheerder :
Dag Luc en Vera, nog eens super bedankt voor de heel fijne week die ik bij jullie heb doorgebracht. De cursus bitloos paardrijden op jullie peruanen, een aanrader voor iedereen!
Daar worden voorlopig nog geen titels voor gegeven, maar 't was op ontspanning en culinair niveau weer een grote onderscheiding voor jullie! Bedankt voor jullie bericht voor de titel van Thibeau, we waren wel heel content. Ons vader was eigenlijk nog de grappigste. Het was leuk dat ze ook waren komen supporteren, en dan super dat het dan ook net mocht lukken. Onderweg naar huis was hij dan naar wel wat kameraden aan het bellen. Onze Jeroen De Winter, was ook op zijn 13 jaar nationaal kampioen bij de pony's geworden. Nu ons vader zijn 2e kleinkind daar in geslaagd was, dacht hij nu toch wel dat dat talent van zijne kant kwam. Hij belde dan ook naar Roger De Winter, andere grootvader van Jeroen om te vertellen dat het toch geen toeval ne meer kon zijn. Dat talent, die krollen, dat moest dan toch van hem komen.. Tot ons moeke dan toch maar vertelde dat het toch niet zo zeker was dan.. Thibeau heeft geen krollen! We zullen het er maar bij houden, dat het talent er pas komt na lang werken, en met het nodige geluk. Ook de juiste pony's vinden waar je die successen mee kan halen. Allez, we moeten nog eens tijd vinden om bij te babbelen, tot binnenkort,

Groetjes, Kristel
van: Martine, geplaatst op: 06-10-2014
dikke proficiat aan de Nationale kampioen grts
Reactie van beheerder :
Dag Martine, dankjewel! Het ligt altijd op een klein plaatske, maar Thibeau is er wel heel blij mee. En wij ook natuurlijk.

Groetjes, Kristel
van: marina, geplaatst op: 06-10-2014
Proficiat aan Thibeau ,Julie Nathalie ,Marnick Catherine en Lauranne voor hun prestaties op het nationale tornooi knap gedaan allemaal. .En vooral ook een pluim aan de mama 's en papa's die altijd voor hun kinderen klaarstaan om ze naar de trainingen en wedstrijden te begeleiden .Zonder hun hulp zou dit alles niet mogelijk zijn Dus als tegenprestatie van de kids zouden ze in de rustperiodes van de wedstrijden ,deze mensen eens kunnen verwennen met een zelfgemaakt ontbijtje of iets dergelijks , ik stel maar voor.
Reactie van beheerder :
Dag Marina, idd een leuk idee om eigenlijk die pony-ouders eens te verwennen! 't Is natuurlijk soms zo druk als dat je zelf wil. Weinig vrije zondagen, maar we zijn dat nu zo gewoon. Op weg naar het nationaal kampioenschap in Izegem, was dat eigenlijk wel leuk. Zo 's ochtends vroeg zoveel camions en trailers naar dezelfde richting. 't Is toch voor ons wel een super tijd zo met de kinderen samen, leuk dat ze wel alle 4 dezelfde hobby doen, anders is dat moeilijk. Mercikes voor je berichtje, onze kids zijn er ook heel blij mee dat je ze altijd steunt. Binnenkort kan je zelf op stap met Fien! Groetjes, Kristel
van: wouter dierckx, geplaatst op: 04-09-2014
hoe valt die wunderboy vd zuuthoeve mee uit rapsody ?
Reactie van beheerder :
Dag Wouter, we hadden de ruin Illusion en de merrie Illusie, van Wunderboy met Rapsody. Ze zijn vorig jaar allebei vertrokken naar het buitenland. Van Illusie hebben we achteraf nog foto's gezien, ze doet het goed, ze is in Frankrijk terecht gekomen, niet voor de topsport, maar het klikte toch met haar eigenares, en dat is toch heel belangrijk. Ze staan goed, en dan zijn we ook content.

Groetjes
Kristel