12-12-2009

Patrik blijft er voor gaan;Butterfly 2e in de speedproef, Wrangler 3e in de Masters!

Ze is snel, is voorzichtig, heeft vermogen en is competitief. Dan hebben we het in dit geval over Butterfly. Dit weekend staat er blijkbaar geen maat op, want na de overwinning op donderdag, was ze op vrijdag maar een fractie van een seconde te traag om een tweede overwinning op rij achter haar naam te schrijven. De overwinning ging naar de stalruiter van Michael Withaker, m.n. Daniel Neilson.
Met die 2e plaats zijn we ook wel héél erg tevreden! De snelste combinaties van de speedproef worden zaterdagavond verwacht voor een knock-out. Waarschijnlijk zal het daar bijzonder snel aan toe gaan!

Hij is snel, is voorzichtig, heeft vermogen en is competitief. Dan hebben we het in dit geval over Wrangler! Want ook in de Masters was het best spannend. Niet minder dan 6 combinaties stootten door naar de ultieme barrage tegen de tijd. Bij deze 6 was Wrangler nog altijd bij! Voor mentaliteit krijgt hij altijd een 10 op 10. In de barrage ging hij heel erg snel, maar kwam er één fout. Zo bleven ze steken op een knappe 3e plaats. Winst voor Daniel Neilson, die naast de speedproef dan ook de Masters wint. Jessica Kuerten stond tussen Daniel en Patrik in de prijsuitreiking, zij werd 2e.

Zij heeft vermogen, werklust, inzet, en vandaag eventjes pech, dan hebben we het over ons Withney. Ze kreeg vandaag 1 fout in de 1.45m proef, ze krijgt morgen een rustdag, en zondag staat ze hopelijk helemaal op punt, voor de Grote Prijs van Porto.
De concours van Porto is voor ons tot nu al geslaagd. Al wat er nog bij komt, is extra meegenomen.. Met 5 klassementen op 6 deelnames mogen we zeker niet klagen, integendeel!
http://www.csiporto.com/2009/conteudo.php?cat=3&lang=en&Ano=2009