04-01-2010

Het feest was een succes, de veiling was dat ook!

Op voorhand hadden we het niet durven hopen. We waren voorzien op heel wat volk, hadden een grote tribune gezet, maar evengoed zou er geen volk zijn komen opdagen, en zou het allemaal voor niets zijn geweest.
We hadden promotie gemaakt over de paarden, maar wat ben je met een veiling als er geen kandidaat-kopers zouden zijn.
We hadden voor heel wat drank gezorgd, maar het moest ook uitgeschonken en bedeeld worden.
Kortom, we hadden stress.. Zou het allemaal vlot verlopen op onze feestveiling van zaterdag 2 januari.
We hebben er even van moeten bekomen, maar het was een succes!
Ze waren er allemaal; de helpers om te zorgen voor de broodjes en de drank. De aanwezigen om er een fijn feest van te maken, én de kopers om er een geslaagde veiling van te maken.
De dankbaarheid is enorm groot!
We kunnen nu ook al zeggen dat we 2.300 euro gaan doorstorten naar VLP, want Star Horses kocht Lodewijk I, en daardoor zal Albert Peffer als een VIP behandeld worden tijdens de Groentenjumping, en de beker mogen overhandigen aan de winnaar van de Grote Prijs op paasmaandag. De ruiters zullen het extra prijzengeld van 2.300 euro graag ontvangen.
We mogen ook concluderen dat tevreden klanten terug komen. We gaan niet alle kopers vermelden, maar ééntje is toch wel bijzonder. De toppers van de veiling vertrekken naar Frankrijk. Enkele jaren geleden kocht Pauline Guignery onze Dominard-dochter Vinca Major van Vlieringen. Het succes van dit duo is wel gekend, tot op Nations-Cup niveau.
Naar de familie Guignery vertrekken deze week: Alto de La Vie, Valdez DH, Forever van de Hoenderheide en Viola-Vite DH Z. We zijn alle kopers enorm dankbaar voor het vertrouwen dat ze stellen in onze stal.

Voor wie er zaterdag niet kon bij zijn, via de link kan je enkele sfeerbeelden bekijken.
Er is zelfs een zebra verkocht, waarbij Jos Ceulemans himself de veilingmeester was...
En wie die 2 Mega-Mindy's zijn? Dat zijn de dochters van hun papa Patrik, want de mama staat normaal niet op een podium.. Het belooft al wel voor later, ai, ai.

Het mooiste moment van de avond werd gebracht door ons neefje Jeroen De Winter. Pas 12 jaar, maar echt veelbelovend. Hij opende de avond door met onze dekhengst Va-Vite in de piste te komen. De familie van Jeroen keek bang toe, maar Jeroen bleef heel kalm, en sprong heel erg hoog met Va-Vite. Proficiat, Jeroen, knap gedaan!!
http://www.stal-ceulemans.be/foto/veiling2010/