05-01-2010

Nu even tijd voor de handel, daarna voor de sport!

Het volgende weekend geen internationale wedstrijd voor Patrik. We kunnen best een rustig weekend gebruiken na de organisatie van de feestveiling vorige zaterdag.
De meeste paarden hebben een nieuwe eigenaar gevonden, en zullen deze of volgende week vertrekken. De stallen zullen niet lang leeg staan, want we kunnen dan meteen met andere jonge paarden beginnen te werken.
We kregen gisteren al heel wat telefoontjes om te informeren of alle paarden effectief verkocht zijn. De meeste dus wel, maar ter informatie kan ik hierbij meedelen dat sommigen nog niet verkocht zijn, en evt na afspraak bij ons op stal kunnen geprobeerd worden.
Dit is onder meer het geval voor: Aaron, Caprice vt Leliehof, Erynn Rose DH, Verolana DH en Springfield DH.

Omdat de veiling voor ons zo'n succes was, wordt hier al gesproken om hier een jaarlijkse traditie van te maken. Niet elk jaar hebben we een speciale (huwelijks-) verjaardag te vieren, en kan dan de klemtoon meer liggen op "veiling", maar het aspect "feest" zullen we zeker ook niet vergeten! Onze volgende organisatie zal de Groentenjumping zijn. Daarvoor hebben we een heel team, en kijken we uit naar het Paasweekend op 2-3-4 en 5 april.