29-01-2010

Butterfly bezorgt verjaardagskado aan eigenaar Erik, met een zege in Nantes!

Patrik had er zin in. Maar dat zijn we gewoon! De paarden moeten er uiteraard ook voor willen gaan, en dan heeft hij nu nog een 3-tal super interessante paarden mee.
Withney voor het grote werk, die hopelijk de kwalificaties voor de Grote Prijs goed kan afwerken.
Maar dan zijn er die nevenproeven, waar je als ruiter toch ook héél goede paarden voor nodig hebt om het er goed van af te brengen.
Butterfly is ook bijzonder. De Quickstar-dochter is bijzonder snel, handig en verstandig.
Jumping Nantes kon voor Patrik niet beter beginnen, als met winst in zijn openingsrubriek. En dan zorgt Butterfly meteen voor een pracht prestatie, en gelijk voor een kado voor haar eigenaar Eric Boyen. Eric vierde zijn verjaardag op 26 januari, Butterfly moet het geweten hebben!
In ieder geval willen we langs deze weg Eric en Martine Boyen - Nagels nog eens van harte feliciteren en bedanken voor het vertrouwen.
Straks komt ook nog Wrangler in de piste, het paard van Jozef en Nancy. En ook Wrangler is er ééntje uit de duizend. Benieuwd of hij zich ook goed voelt in Nantes.
De eerste Brabanconne is ondertussen een feit in Nantes. We durven er op wedden dat dit niet de laatste keer gaat zijn, want er zijn ook nog andere snelle Belgen actief in Nantes. We zijn alvast blij voor Patrik die met een goed gevoel zijn weekend kan beginnen.
http://www.jump-results.com/OPEN/nantes10.htm