03-02-2010

Hallo positief onthaald door de Jury van het Oldenburgs stamboek.

Hallo, zijn naam kon gelukkiger gekozen zijn..
Voor de rest heeft deze 3-jarige hengst alles mee om een mooie toekomst te hebben.
Dat moet de jury voor het Oldenburgs stamboek gisteren ook gedacht hebben, toen ze Hallo aan het werk zagen op het domein van Jan en Evelyne Vleughels - Blaton.
Voorlopig heeft hij groen licht gekregen, en moet hij nog een 30-dagen test doorstaan.
Hallo (Clinton x Peter Pan) zagen we aan het werk bij de BWP-hengstenkeuring, en verhuisde daarna naar onze stal. Als alles meezit, zal hij het lijstje van de goedgekeurde dekhengsten op ons KI-station aanvullen.

Verder zeiden we deze ochtend ook "Hallo" tegen elkaar, zo'n hallo met de klemtoon op de "O", toen we de nieuwe Haverklap zagen. Een foto van Patrik en Withney op de voorpagina, dat hebben we nog niet veel meegemaakt. Verder nog een heel artikel over "65 jaar Jos", een openhartig artikel. Ook voor ons was het boeiend om te lezen, ook al kennen we hem van wel heel dichtbij.

Dit weekend komen enkel onze pony-ruiters in actie, op een gewestelijke indoor in Kontich. We kijken graag uit naar de prestaties van Judy-Ann Melchior en Rik Hemeryck in Bordeaux. We hopen samen met hen, dat er deze keer geen pech zal zijn, en dat ze nog wat wereldbekerpunten mogen sprokkelen. Dat zou mooi zijn. Resultaten te volgen via volgende link, vanaf vrijdag 5 februari tot zondag 7 februari.
http://events.horses.nl/2010/bordeaux/results/results.htm